lauantai 13. lokakuuta 2012

Kohti uusia kokemuksia


 Käytiin toissapäivänä ihan rennosti käppäilemässä pellon ympäri meneviä reittejä, kun Seballa on nyt rankkaa jumppatreeniä ollut. Neiti käyttäytyi oikein mallikkaasti vaikka hieman hämärää jo oli.

Käppäilyjen jälkeen menin kuitenkin vielä kentälle jumppaamaan Sebaa käynnissä ja yllätyin, kuinka hyvin se jo onnistui. Alussa meinasi pieniö kyttäilyjä tulla, mutta loppujen lopuksi Seba joutui niin paljon keskittymään, että möröt jäivät aitojen ulkopuolelle piiloon.

Raita ja ruutu liikenteessä. Kiitos kuvasta tallityöntekijälle.
Eilen sitten otin Seballe gramaanit ja yritin käyttää niitä mahdollisimman vähän apuna. Laukassa jouduin niitä enemmän käyttämään, mutta käynnissä ne sai heittää kokonaan pois. ravissa myös aluksi otin gramaania tiukemmalle, mutta lopussa nekin sai jo höllätä oikeastaan kokonaan pois. Eilen Seballe oli tosi vaikeaa käynti-ravi siirtymiset väistössä. Johtuen siitä, etten hirveästi ole Sebaa valmennuksen jälkeen ravissa jumppaillut, vaan keskittynyt käynnissä jumppaamiseen.

Saatiin paljon hyviä pätkiä, mutta vähän epätasaista oli ajoittain. Virtaa ainakin riitti. Pikku protestointiakin tuli kun väistätin Seban taka osaa todella reippaasti, mutta lopulta saatiin hyvät pätkät.

Menenkin ensi tiistaina sitten kouluvalmennukseen, kun kouluvalmentaja Hackan Wahlman tulee tallillemme. JEE! Kerrankin kunnon ammattimiehen silmän alle valvottavaksi! Monesti on pitänyt mennä, mutta koppi ja kyyti ongelma on aina ollut esteenä. Kerrankin omalla tallilla tämä mahdollisuus!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti