maanantai 20. elokuuta 2012

SURPRISE!

Eilen maastossa minulle tuli puhelu " tuletko seuran joukkueeseen kilpailemaan joukkuemestaruudesta" Sinnehän se tie siis ensiviikonloppuna vie. Luokkana toimii 80cm. Ihan hyvä tuo 80 cm kun on taas hetki ollut kisataukoa. Josko sitä taas innostuisi..

alue-kisoista korpilahdelta viime vuodelta.. olisiko ollut kesäkuun kisat

..Mutta. Kävin tänään Lahdessa. Kävin haastattelussa koulua varten. Saas nähdä saanko paikan ja pääsenkö opiskelemaan hevoshierojaksi. Jos näin käy, niin muutto Lahteen tapahtuu ja voi olla että alussa kisailut aikalailla jää.

Kävin tänään jo yhtä tallipaikkaa samalla reissulla katsomassa. Mukava pieni talli, hyvä kenttä ja 10 min matkan päässä maneesi ja valmentajia käy sekä siellä, että tuolla pikkutallilla, jonne Seba mahdollisesti menisi. Kaikki on vielä vähän auki joten en sen enempää viitsi kertoa !

Olen niin niin pyörällä päästäni, kun kisoja ja tätä kouluhärdelliä samaan aikaan tiedossa. Kuitenkin aika paljon järjesteltävää, jos muutto yllättää. Tällä viikolla tulee tieto, pääsenkö kouluun, joten peukut pystyyn!

Eilisestä maastoilusta sen verran, että tehtiin taas reilu tunnin lenkki ja Seba oli oikein mallikkaasti..puolipitkin ohjinkin pystyi ravailemaan, eikä hötkyilyjä tullut. Pari pukkia ilmeni laukassa, mutta muuten tosi hyvin. No joo.. kahden pienen ojan..tai no.. voiko ojiksi sanoa..syvennyksiä ne varmaan ennemmin ovat, koska hevonen voi vain kävellä niistä, mutta kuitenkin, ne meinasivat Seballe olla ylitsepääsemättömiä ja Sebaa oikeasti pelotti. Neiti ei sitten millään meinannut uskaltaa kävellä niistä.. Toisen syvenyksen kanssa tapeltiin varmaan 15 min ja ylitse päästiin ihme hivuttautumis töks töks loikalla.. oli kyllä kummallinen loikka. Sellainen syöksyvä hyppy, joka ei kuitenkaan ollut hyppy... Niinpä.. Ei sitä vaan sanoin voi kuvailla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti