keskiviikko 22. elokuuta 2012

Ratatreenit ennen kisoja

Täytyy heti ensin sano että Seba oli SUPER! Vähän tuli ristilaukkoja, mutta se ei menoa haitannut. Mentiin 4, viiden ja kuuden esteen rataa. Neiti oli ihan innoissaan ja näytti rohkeutensakkin muutamaan kertaan, ottamalla "riskin" ja hyppäämällä kauempaa, huomatessaa, ettei yksi laukka-askel enää kunnolla mahdu ennen estettä.

Tämä on Seballe aika harvinaista, koska yleensä neiti ottaa mielummin ylimääräisen laukan, kuin lähtee yrittämään kauempaa.

Saatiin myös hyvä ja reipas ratatempo kohdalleen. Minulla on varsinkin kisoissa tapana jarrutella hevosta, mutta tänään olin itsekkin rohkea ja jätin jarruttelun sikseen. Oli kyllä vähän enemmän työtä saada esteen jälkeen kiinni, mutta onnistuin siinä mielestäni hyvin!

Jasu oli kuvaamassa, joten saatte pari videon pätkää. Ekalla kerralla rataa mentäessä tuli yksi pudotus, mutta se ei haittaa!

Ensimmäinen rata videona.



Viimeiset 3 estettä ennen loppuraveja. Jäin viimeisessä hypyssä vähän jälkeen, kun neiti rohkeasti hyppäsi kauempaa.

Anteeksi taas kännykkälaatu.. en vaan näköjään saa ostettua niitä pattereita kameraan..

Ostin Seballe myös tänään uuden huovan. Viininpunaisen. Ihan perushuovan ja ihan halpis hivutussuojat eteen, kun meinaa välillä edestä hivuttaa ja ei viitsi jännesuojia kuluttaa puhki sen takia.




Pesin myös kisoja varten kisasuitset,ohjat ja saappaanvarret. Jasu auttoi ja pesi vatsapanssarin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti