keskiviikko 15. elokuuta 2012

Luottamuksen uusi aste

Kyllä taas täytyy sanoa, että on se hienoa, kun oman hevosen kanssa luottamus kasvaa.. Entisellä ei niin maastovarmalla hevosella, päästelin eilen pitkin peltoja laukassa hurjaa vauhtia. Täysiä ei vielä menty, mutta annoin Seban valita vauhdin.En ole ikinä tuota tehnyt Seballa, varsinkaan noin luottavaisin mielin, eikä yhtään rodeokohtausta tai muuta pöllöilyä tullut.

Pari kertaa Seba ampaisi laukkaan kuin laukkahevonen porteista.. se oli hauska tunne! Jasu ja Moonaheppa olivat mukana ja Jasu sanoikin, että näytettiin Seban kanssa ihan siltä, kuin oltaisi oltu jossain elokuvassa, jossa viiletetään täysiä pitkin peltoja.


Olen niiiin fiiliksissä eilisestä, että pakko tällä viikolla mennä uudestaan! Sovittiinkin jo Jasun kanssa, että sunnuntaina mennään.

Eilen meillä vierähti maastossa kaksi tuntia, ihan huomaamatta, kun seikkailtiin ties missä. Pikkusen vahingossa suon puolellakin käytiin ja hevosilla oli aika hankalat paikat rämpiä menemään..



Ensi kerralla on PAKKO ottaa kamera mukaan, niin saatte ihastella meidän vauhdin huumaa!

Tää olis ehkä turvallisempi laji
Huomenna menen pitämään taas tuntia Jasulle ja Moonalle, vaikka olenkin kipeä. Jos ääni vain lähtee, enkä ole pystyyn kuollut, niin talli kutsuu. Tosin jätän kyllä suosiolla ratsastuksen välistä ja vuokraaja saa hoitaa sen osion.

2 kommenttia:

  1. Ilmankos Montun kengät kolis jos suo on meinannu imasta ne mennessään :D mietinkin jo mitä se on tehny kun neljään vuoteen ikinä kolissu kengitys välillä kengät :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne oli kuulemma jo edellispäivänä huonosti kiinni ja kolis.. aika pitkäks oli jo kaviot menny :) Eikä se nyt varsinaisesti mitään suota ollut :D Sellaista suomaista.. ku luulin et se on iha hyvä se polku mut ei se sit ollukkaa..

      Poista