perjantai 10. elokuuta 2012

Ei mennyt ihan niinkuin piti

Xylenen kanssa ensimmäistä kertaa homma ei oikein toiminut.. Kokeiltiin, josko remonttiturparemmillä neidin suu pysyisi kiinni. Ei! Oli virhe laittaa se turpis. Neidillä meni vain hermo kun naamavärkkiä yritti "väkisin" pitää kiinni.  X:llä menikin hermo siihen ja meno oli aika rauhatonta. Yritti kiskoa minua ohjista kokoajan ja nyt on muuten olkapäät kipeät!

Aluksi saatiin ihan ok pätkiä ja ravipuomitkin päästiin rauhallisesti alkusähellyksen jälkeen.

Heti kun ajattelinkin laukkaa niin meno tyssäsi siihen. Jouduin monesti ratsastamaan X:n aitaa päin, kun ei kertakaikkiaan voimat riittänyt. Kukapa nyt voimallisesti hevoselle pärjäisikään. Oli niin kamalaa ohjista vetämistä, että ei ole kertaakaan ollut. Ensimmäistä kertaa jouduin kunnolla ärähtämään X:lle.

Kuvistakin varmasti huomaatte, että ei ole ihan korvat pystyssä menoa. Loppuraveissa olin jo aivan puhki ja X ei jaksanut enää yhtään keskittyä, kun oli väsynyt, joten odotin vain pientä rentoa pätkää, jonka jälkeen lopetettiin.

EI SIIS REMONTTIRURPAREMMIÄ TÄLLE NEIDILLE!

Ei se suuu ihan kiinni pysynyt



Vasen laukka oli kuitenkin parhain, mitä on ollut

Nyt sitten tuleekin pikku tauko X:n ratsastamisesta. Harmi että viimeinen kerta meni vähän huonosti, mutta viimeistään talvella jatkuu.. Toivotaan ainakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti