perjantai 27. heinäkuuta 2012

uutta tuttavuutta kokeilemaan..

Olen ollut tuttuni kanssa yhteydessä lähinnä meidän fullcheek kuolainten takia, kun hän olisi niitä minulta ostamassa pois.. Nyt sitten sattumien kautta menen kokeilemaan hänen tammaansa. Siitä sen enempää kertomatta, sunnuntaina olisi todennäköisesti tarkoitus mennä. Saas nähdä millainen hössöttäjä sieltä löytyy! Voi olla, että jos saan luvan, teen päivästä postauksen ehkä kuvineen ja videoineen, niin tulee teillekkin käsitys, mistä hommassa oikein on kyse.

Eilen ratsastelin Seban gramaaneilla ja aijai oli taas neiti huippu. Eipä ole ennen tainnut tulla noin pyöreää ja koottua laukkaa, jossa neiti on rentona. Hui mikä tunne se oli! Saatiin myös hienoa raviväistöä aikaiseksi ja ravissa lisäyksiä, jossa vain askel pideni mutta tahti säilyi. Ja sehän on Seballe yleensä haastavaa, kun meinaa rueta kipittämään.. Sama homma laukassa ja sekin saatiin onnistumaan.

Olipa ihanaa taas pestä Seba, kun tarhassa mutaisimpaan kohtaan piti mennä piehtaroimaan.. Ja oikeasti MUTAAN, ei multaan.. Oli tosiaan aika karmivan näköinen sen jälkeen.
 Video nyt jostain syystä tuli väärinpäin, mutta eikai tuo haittaa :D

Kengittäjäkin oli paikalla ja sovittiin ensiviikon torstaille kengitys.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti