maanantai 18. kesäkuuta 2012

nyt turvottaa..

Seballa näkyy jo pientä kesämahaa, mutta vielä sitä ei onneksi liikaa ole tullut. yritetään pitää reeni tehokkaana, niin saadaan neiti pysymään suhteellisen hyvässä kunnossa.


Nyt en olekkaan kerennyt postailemaan, kun olin tuossa kahden päivän sisään 24 tuntia töissä, joten ei oikein ollut innostusta eikä kiinnostusta olla koneella.

En siis pe, enkä la käynyt tallilla vaan pe seba vietti vapaapivän ja lauantaina kävi vuokraaja. Eilen kävin sitten juoksuttelemassa ja irtojuoksuttelemassa Sebaa ja laitoin taas pitkälle sivulle esteen. Ensin se oli pysty, jonka jälkeen leveä okseri. Seba hyppäsi hienosti ja taas kerran oma-aloitteisesti estettä.

Tänään Seba oli AIVAN HUIPPU! Aloitin käynnissä avoilla, jonka jälkeen kevyessä ravissa ympyrällä, taivuttelin molempiin suuntiin. Sen jälkeen heitinkin jalustimet pois ja harjoitusravireeni alkoi. Mentiin ravi-käynti-ravi siirtymisiä, sekä lisäyksiä. Laukassa myös ilman jalustimia ja koottiin laukka melkein minimiin, jonka jälkeen reippaasti eteenpäin ja sama uudestaan.

Seba oli oikeastaan alusta asti hyvin kuolaimella, rento ja uskalsi jopa myödätä todella pitkiä pätkiä, ilman, että ohjastuntuma olisi tyhjä. Wau mikä fiilis oli taas. Näitä päiviä sitä sitten arvostaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti