torstai 14. kesäkuuta 2012

kuulumisia

Seba jatkaa laitsailua ja yllättävää kyllä, ei ole vielä oikeastaan paisunut (*koputan puuta*)

Maanantaina Seba oli niiiin haluton työskentelemään, että enpä muista milloin viimeksi olisi ollut. Meninkin ilman satulaa hetken ja loppujen lopuksi päästin sitten neidin irti juoksentelemaan.

Käytiin tiistaina ihana maastolenkki. Kierreltiin pitkinpoikin ja yritettiin etsiä uusia reittejä, mutta tuloksetta. Ylpeä olen kyllä taas, miten hienosti neiti käyttäytyi! Mentiin erään talon ohi ja sieltä sitten pyydettiinkin, voisivatko lapset ihastella Sebaa. Harmi vaan, että ötökät kiusasivat niin pahasti, ettei neiti meinannut pysyä paikoillaan. Oli kyllä aivan ihanaa! Ehkäpä se maastoilu tästä taas rupeaa sujumaan.

Keskiviikko olikin vuokraajan päivä ja tänään menin itse gramaaneilla ja neiti oli aivan huippu. Mentiin raviväistöjä ja jopa suoralla uralla laukkaväistöjä, jotka onnistuivat tosi hyvin. Neiti kantoi itseään hyvin ja otti kuolaimeenkin kunnon tuen. Hetkeen en olekkaan gramaaneilla mennyt.

Neiti nauttikin reenin jälkeen hirveästi viileästä vesisuihkusta, jonka jälkeen tietysti piehtaroimaan kaikista likaisimpaan kohtaan koko laitumella.

Tein Seballe uuden ovikyltin. Yksinkertainen!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti