tiistai 24. huhtikuuta 2012

Säikähdyksellä selvittiin

Ulkoisia vammoja ei Sebalta löytynyt. Oli ollut ojaan tippuessaan veden virtauksen patona ja loppujen lopuksi Seba oli ollut veden alla, kun vesi oli mennyt Seban yli. Oli kuulema ihan jääkylmää vettä.

Kävin eilen kävelyttämässä Seban kohdan ohi, jossa kävi ojassa ja kyllä muuten katseli sitä kaula mutkalla. Heti kun käännyttiin takaisin kotiinpäin, neidistä tuli hirveä häseltäjä..vähän meinattiin pomppia takajaloillakin. Seba ravasi puhtaasti, mutta saas nähdä kuinka jäykkä se tänään on, kun jääkylmän veden alla ollut. Ei varmaan kovin hyvää lihaksille tee.. Taitaa olla osteopaatin ja hierojan aika.

Tänään jos pääsen tarpeeksi ajoissa tallille, yritän lähteä kävelemään maastoon heti uudestaan. Eikun kannukset ja piiska mukaan jos meinaa taas oja tulla vastaan.. jos taas lähdetään "vapaahtoisesti" peruuttelemaan ojiin niin selkäsaunahan siitä tulee koska niin vain ei voi tehdä ja se on vaarallista sekä ihmiselle että hevoselle.

Ihme että näinkin pienin vahingoin selvitty.

Viikonlopun kisatkin peruttiin vaikka odotin niitä niin innolla! Katsellaan seuraavia kisoja sitten.

3 kommenttia:

  1. Mikähän sillä on kun se lähtee noihin ojiin peruuttelemaan? Hassu tapa.

    No, mut onneks ei käynyt pahemmin tällä kertaa.

    VastaaPoista
  2. no hyvä ettei käynny mitään pahempaa .. mulla oli kanssa aikoinaan vuokrahevonen, joka aina peruutti ojiin kun ei halunnu mennä johonkin suuntaan. Olihan se aina viime hetkellä pakko tulla alas selästä, ettei mitään pahempaa tapahdu. :/

    VastaaPoista
  3. mul oli tos kans hetki sit yks pvtamma ylläpidossa, joka teki maastossa sitä, et ku neiti alko vähän kuumumaan, ni sit jäädään pomppimaan paikoilleen, ja siitku pyytää eteenpäin, ni se oli kans sil se et peruutetaan ojaan. en tajuu mikä siinä ojaan peruuttamisessa on :o

    VastaaPoista