perjantai 16. maaliskuuta 2012

Pohjekramppeja.

Kaikki hallinnassa?

Huhhuh.. Kyllä on pohkeet kipeät. Ehkäpä tuo ratsastus onkin ihan hyvää urheilua. Nyt kuukauden satulattomuuden jälkeen, olen kaksi päivää mennyt satulalla ja ratsastanut Sebaa normaalisti niin ohhoh kun tuntuu että pohkeissa on tennispalloja!

Eilen oli ensimmäinen virallinen "satulapäivä" ja käytiin Fannyn kanssa maastossa ja löydettiinkin huippuhyviä kelkkareittejä! Oli kyllä ihan mahtava maastolenkki. Otettiin vain yksi ravipätkä ja muuten käveltiin. Mentiin pätkä tienviertäkin ja vaikka linja-auto tuli ohi, seba ei korvaansakkaan lotkauttanut! Lenkin jälkeen mentiin sitten maneesiin ja ratsastin Seballa askellajit läpi ja hypättiin yksittäistä jotain 60cm pystyä pariin kertaan. Seba oli ihan onnessaan kun en ollutkaan puristamassa kokoajan jaloilla, että pysyn kyydissä vaan seisoinkin jalustimilla ja kevensin. kyllä muuttui ääni kellossa ja vauhtia tuli lisää.

Tänään ratsastelin ihan perusjuttuja. väistöjä ja kahdeksikkoa käynnissä, ravissa ympyröitä ja siirtymisiä ja sama laukassa. lopussa annoin vielä laukata ja ravata pitkin ohjin ja venyttäen, koska ratsastin tarkoituksella vähän lyhyemmällä ohjalla , jotta ei mentäisi pitkänä pötkönä eteenpäin.

Kyllä huomasi, ettei ole hetkeen kunnolla menyt. Oli nimittäin niin avuton olo. Täytyy äkkiä päästä koulutunneille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti