maanantai 19. maaliskuuta 2012

Maanantai

Kyllä taas tuli hyvä reeni tehtyä tänään! Tunnin verran puurrettiin maneesissa gramaaneilla. Huomasi kyllä, että ei ole oikeasti tuupattu neidillä pitkään aikaan. Itseäni nauratti, kun ravissa en halunnutkaan keventää vaan halusin istua harjoitusravissa. Sitä se kuukauden ilman satulaa meneminen teettää. Samaan aikaan maneesissa menevälle ratsukollekkin naureskelin, kun mielummin istuskelen harjoitusravissa, kun kevennän! Ja aina ennen se on mennyt toisinpäin.
Löysin galleriasta joskus seban ja minun alkuaikoina muokkaamani kuvan :D Pikku ravuri..


Mentiin käynnissä ihan voltteja,pysähdyksiä ja temponmuutoksia. Ravissa keskityin reiluun asettamiseen sisälle ja vaadin sebaa ympyrällä myös asettumaan ulospäin,säilyttäen ympyrän muodon ja yllättävänkin hyvin meni. Otettiin myös muutaman askeleen raviväistöjä.

Laukassa huomasi, kuinka Seban lihaskunto on sairasloa aikana tippunut, kun vain hetkelllisesti jaksettiin oikeasti kantaa itseään ja sitten laukka taas muuttui veteläksi. Mutta ne hyvät pätkät tosiaan oli hyviä. Tuntui oikein kuinkaa etupää nousi ja takapää oli alla. Otettiin myös parit laukanvaihdot, ja ne hieman kyllä takkusivat, joten täytyy joku päivä ottaa ne taas reenin alle, Vaikka yleensä siinä reenissä molemmilla menee hermo. Joskus vain on mentävä mieltymysrajojen yli, koska muuten ei opi. Jos aina menee siellä mieltymysrajoissa, niin hankalan paikan tullen lyö helposti hanskat tiskiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti