sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

Luottavaisin mielin!


Eilenkin oli tarkoitus lähteä kaverini kanssa maastoon, piti lainata Moonaa, mutta tälläkertaa Moona olikin "varattu" No mutta hei kai ne omistajatkin joskus omalla hevosellaan menevät! Kaverini kuitenkin lähti mukaan ja päätin hypätä Seballa ilman satulaa. Aina kun olen hypännyt ilman satulaa, on sattunut jotain kamalaa. (rodeokohtaus,olen tippunut, yms..) VAAN NYT EI! Yllä olevasta videosta näettekin, miten rauhallista meno oli. Itseasiassa vähän "ylirauhallista". En olisi ikinä uskonut :D Neiti meni kokoajan maltillisesti, paitsi kun tiesi, että kohta saa taas nostaa laukan.

Mentiin ensin 3 esteen innaria, jonka jälkeen tulin muutaman kerran kolmesta esteestä väkerretyn radan. Tulin muutamankin erilaisen, mutta tuossa ylhäällä nyt yksi niistä!

Pitäisi neidille kengittäjäkin soittaa, samoin rokotus kuun vaihteeseen..

Niin ja otsikkpohan tosiaan kertoo siitä, että ilman satulaa hyppääminen onnistui ekaa kertaa ilman mitään ongelmaa ja samoin uskalsin ensimmäistä kertää pöllöpäällä eilen maastoillakkin ilman satulaa. Nyt minusta tuntuu että luotto hevoseeni vain kasvaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti