maanantai 5. maaliskuuta 2012

KIITOS KAIKILLE LUKIJOILLE!!

NYT SITTEN NIITÄ KYSYMYKSIÄ KEHIIN!

Näin on saatu tasan 40 lukijaa blogiini! Tajusin äsken, että se on jo paljon. Senpä takia, saattekin nyt pistää kysymyksiä tulemaan ja tietysti ehdotuksia. Kysymyspostausta en julkaise, ennen kuin on tarpeeksi lysymyksiä, joten aivonystyrät sauhuamaan!

Seban erikoinen syöntiasento. Pylly pystyssä.


Sitten tallilla tapahtuneeseen.

 Eilen kävin juoksuttelemassa Sebaa kentällä. Kenttä oli hieman liukas (JA LOPPUVAIHEESSA TULI MUUTENKIN PALJON PORUKKAA KENTÄLLE NÄTIN AURINKOISEN ILMAN JOHDOSTA), joten laukkuutin Seban maneesissa ja päästin hetkeksi irti. Neiti ei ollut kovin innoissaan irti pääsemisestä. Varmaan siksi, kun olen niin usein päästänyt nyt sairasloman aikana irti. Täytyy taas vähentää, niin neiti osaa ottaa taas ilon irti touhusta, koska se jos jokin on kivaa katseltavaa. Itse en ensin ollut päästämässä Sebaa irti, mutta kaverini oli mukana ja halusi, että päästän Seban irti.

Seba ei kuunnellut maneesissa juuri ollenkaan seisomiskäskyä. Neiti pysähtyy juoksuttaessa, kun sanoo seis ja jää seisomaan. Joskus joutuu hokemaan "seiso". Kun käsky paikallaan ei kerran käynyt, niin pistin Seban sitten laukkaamaan ympyrällä TODELLA reippaasti, enkä antanut lopettaa, ennen kuin annoin luvan, niin oli kyllä sen jälkeen aika nöyrä tyttö. Aina kun vauhti hidastui, läiskäsin juoksutuspiiskalla ilmaan. Käytiin sitten vielä tiellä kävelemässä loppukäyntejä.

Tänään sitten oli taas aivan ihana, aurinkoinen kevätsää ja olihan sitä pakko lähteä mastoon köpöttelemään.Sainkin taas Fannyn ja Moonahepan seuralaisiksi. Tiet oli sen verran jäässä ja kovat, ettei edes viitsinyt muuta kuin kävellä. Seba oli taas aivan älyttömän hienosti. Kerran säpsähti pressua, joka heilahti tuulen mukana. Muuten neiti vain LÖNTYSTI menemään ja olin ihan ihmeissäni ja onnessani, kun pystyin kerrankin vain rentoutumaan ja nauttimaan aurinkoisesta säästä!

Seba ja Moona tarhailemassa yhdessä elokuussa.


Viikon päästä ajattelin kokeilla satulaa selkään. Saan tuttavaltani tallilta lainaan satulavyöhön pehmusteen, jota käytetään sitten alkuvaiheessa. Ensin tietysti kokeilen satulaa vain selkään ja juoksuttaen/kävellen ja katson ottaako haava vielä itseensä satulavyöstä.

2 kommenttia:

  1. Onko sulla mitään tiettyä väriä mitä keräät Seballe?
    Mites noi sun opiskelukuviot, ootko nyt jossain tai mihin oot hakemassa?
    Kissa vai koira?
    Turhin asia, mitä tallikaapista löytyy?
    Aiotko teettää Seballa varsan/varsoja tulevaisuudessa itsellesi/myyntiin?
    Kamalin muoti-ilmiö kautta aikojen?
    Suunnitelmia kesäksi, Seban kanssa tai ilman?

    Ole hyvä !

    VastaaPoista