torstai 22. maaliskuuta 2012

Ensimmäiset estetreenit!

Päästiinhän me hyppäämisen makuun! Sain kaverin mukaan tallille, joten päätin että tänään hypätään. Pistin toiselle sivulle kahden laukan sarjan ja toiselle sivulle yksittäisen. Uskokaa tai älkää, mutta niistäkin saatiin pikku rata aikaiseksi.  (3 yksittäistä + sarja)

Ensin lämmittelin yksittäistä ristikkona, jonka jälkeen nostettiin se noin 80cm pystyksi ja sen jälkeen menin pariin kertaan sarjan, jonka taaimmainen este oli myös noin 80cm. Mentiin lopuksi vielä "rataa" ja sarjan okseri oli kutakuinkin 85 cm korkea. en yhtään jäänyt miettimään esteiden korkeutta vaan pyysin vain kaveriani välillä nostamaan yhden tai kahden reiän verran.

Ensin Seba oli laiskalla tuulella, mutta kun pari hyppyä oltiin otettu, niin ei neiti meinannut enää pysyä pöksyissään. Tulikin sellaisia jäniskenguru pomppimiskohtauksia, että oikein nauratti. Kävellähän ei voinut sitten mitenkään päin vaan aina tarjottiin laukkaa.. Neiti viskeli myös päätänsä vähän väliä, koska ei oikein innostunut, kun piti välillä vähän himmata vauhtia. Aika rajua oli välillä protestointi pidätteisiin. Harkitsenpa taas martingaalin käyttöä.. Jalat neidillä oli taas vähän väliä solmussa, kun into kohdistu vain esteisiin, eikä maltettu kunnolla keskittyä, mitä esteiden välissä pitäisi tehdä.

Seba on aina ollut vellihousu esteiden kanssa, eikä ole uskaltanut sarjoille venyttää. Tänään tuli aivan mieletön kamikaze-loikka, kun sarjan väli mentiinkin yhdellä laukalla!! Joo.. en pysynyt hypyssä mukana. Muuten reenit meni tosi hyvin, pysyin kyydissä, neiti oli innoissaan ja vain yhdellä pudotuksella selvittiin, joka näkyykin alla olevasta videosta, joka oli viimeinen "ratamme".



Loppuraveissa saikin sitten puristaa reidet ja polvet maitohapoille, jotta saatiin vähän vauhtia pois.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti