keskiviikko 15. helmikuuta 2012

Vaihtelua sairaslomapäiviin! Hevosagilityä!

Jasu lähti tänään mukaani tallille. Mentiin Seban kanssa ensin maneesiin käppäilemään maastakäsin ja sitten Jasu keksi tehdä meille käynnissä tehtäväradan. Rata aina muuttui välillä ja tuli vähän erilaista tehtävää. Video puhukoon puolestaan, millaisia radat suunnilleen olivat! Vähän oli välillä hankalia käännöksiä, mutta selvittiin. Kivaa vaihtelua!


Olin todella yllättynyt siitä, miten pienestä käskystä Seba peruutti. Ei tarvinnut kuin liinaa vähän ryntäiden edessä heiluttaa, niin neiti peruutti mukisematta.

Rata oli siinä mielessä hyvä, että tuli niin tiukkoja käännöksiä, että Seba joutui astumaan takajaloilla vähänväliä ristiin. Vähän takapäälle saatiin hommia.

Lopuksi lähdettiin vielä kiertämään pellolla sijaitsevaa metsälenkkiä ja kun Seba oli hieman apaattinen, niin odotettiin, että neiti kakkaisi. Varmuuden vuoksi vielä tallissa juotettiin melassivettä ja syötin pellavaakin ihan vesilitkuna, kun mahasta pieniä ääniä kuului toiselta puolelta. Söi onneksi kuitenkin hyvin ja oli loppuakohden kokoajan pirteämpi.

Todennäköisesti myöhemmin on tulossa lisää materiaalia. Kuvia muutama päivä sitten ja toinenkin tehtäväratavideo.
 Huumoria vähän peliin näin sairaslomalla.. Kaikkeahan sitä on keksittävä, ettei tylsisty :D
Kiitos tämänpäiväiselle hevosagilitykouluttajallemme. Jasulle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti