maanantai 20. helmikuuta 2012

Tikkien poisto

Tuttuni tallilta tänään poisti Sebalta tikit... Tikkejä piti olla viisi (tai niin ell sanoi), mutta nyt kun tulin katsoneeksi kuvat, jotka otin operointipäivänä, tikkejä on neljä. En tiedä sitten lasketaanku tuo keskellä oleva tukitikki kahdeksi tikiksi..
Tässä vielä kuva operointipäivältä



Nyt sitten ihmettelette, miten en ole niin tarkkaan katsonut?
No heti seuraavana päivänä rupesi mahaan kasvamaan rupea ja olen elänyt siinä tiedossa että yksi tikki on ruven alla niinkuin monille sanoinkin. En ole halunnut repiä rupia pois, koska suojanahan ne ovat. Tänään sitten pehmitettiin ruvet kunnolla ja niihin olikin jo vähän likaa kertynyt ja saatiin ne nätisti irti.

 Seba ei ollut moksiskaan koko tikkien poistosta. mahaa sai räplätä ihan miten halusi ja korvakaan ei heilahtanut. Aika karun näköinen haava vielä oli ja mahassa on vielä paise, josta tursuaa mätää, joten tarkasti saa putsailla haavaa. Otan huomenna haavasta teille kuvan, kun tänään en kameraa muistanut ottaa mukaan ja oli hieman kiirekkin hakemaan äitiä töistä.

Putsattiin haava vielä huolella ja laitettiin haavaspraytä. Jemppu kävi vielä illemmalla taluttelemassa neitiä ja pesemässä ja suihkuttelemassa haavaa uudelleen.

Lukekaahan Fannyn ja Moonan blogia osoitteesta http://moonawindswept.blogspot.com
Nythän periaatteessa olisi lupa mennä ilman satulaa selkään, mutta saa nähdä milloin uskallan kun tuo haava jotenkin pelottaa minua. Huomenna jos yrittäisi kuitenkin Sebaa jo juoksutella niin saisi vähän virtoja jo pois.

1 kommentti: