keskiviikko 22. helmikuuta 2012

Ensimmäistä kertaa selässä sairasloman jälkeen.

Löysin neidistä äitini koneelta kuvia viime keväältä. Aika massiivinen neiti nykyiseen verrattuna kun pari sairaslomaa ollut vähän ajan sisään

Epävirallisen virallisesti Seban sairaslomahan on loppunut. Nyt saa jo mennä ilman satulaa. täytyy sanoa, että perse tulee olemaan kovilla, koska neiti ei mikään pyöreäselkäisin eläin ole.

Menin tänään ilman satulaa ja Seballa oli fullneck tallitoppis, jotta jotain pehmustetta persaukselle olisi. No eipä paljon auttanut. Mentiin hetki kentällä, kun siellä oli sen verran lunta, että joutui vähän kinttuja nostelemaan ja kun Seba rupesi seurailemaan vain toisten tekemiä uria, jotta pääsisi helpommalla, niin hommasta ei tullut mitään. Mentiin sitten maneesiin ja otettiin kaikki askellajit läpi. Neiti oli oikeastaan laiska, mutta todella rento. Välillä mentiin vähän liiankin rennosti, kun laukka meinasi olla ihan hirveää lompotusta! Seba hyväksyi kuolaimen kuitenkin ÄLYTTÖMÄN hyvin! Tosin ilman satulaa kun Seballa menee, niin se kuuntelee todella herkästi istuntaa, joten käden voi pitää aika "passiivisena" asetteluja ja taivutuksia lukuunottamatta.

Olin tyytyväinen neitiin, vaikka aluksi ei meinannut millään mennä pohje läpi. Mutta ymmärtäähän sen kun kahteen viikkoon ei ole ratsastettu.

Haava on nyt jo kuiva ja hyvän näköinen! Unohdin teille tosiaan ottaa sen kuvan, kun eiliseen ohjelmaan tuli lisäksi Moonan ratsastaminen. Olin niin into pinkeänä, kun olin hevosen selässä, että unohdin koko asian! Haavasta ei kyllä kameralla hyvää kuvaa saa, kun päällä on violettia haavasprayta, niin ei se haava kovin hyvin sieltä erotu.. Huomenna sitä ei enää laiteta, niin josko sitten jonkinlaista kuvaa saisi!

Täytyy yrittää osa liikutuksesta juoksutella Sebaa, että peppu kestäisi vielä parin viikon ajan. Täytyy Fannykin tunkea välillä sinne kyytiin ja minä otan Moonan SATULAN KANSSA, niin ei tarvitse jokapäivä tuskasta huutaa! :D

2 kommenttia:

  1. Joo mene sinä Montulla niin minä uhraan perseeni ja menen Seballa :D mitä tahansa vuoksenne <3 :P

    VastaaPoista