maanantai 27. helmikuuta 2012

Muutosten tuulta!

Anteeks oli ihan pakko laittaa tää. Käytiin Jasun kanssa palauttamass 19 pussia pulloja..oli muitten mielestä ilmeisesti todella huvittavaa!

Vuokraajani kävi tänään viimeisen kerran Seballa ja lopettaa nyt vuokraamisen. Todella harmi, koska Jemppu oli ihan loistava vuokraaja!

Yksi muutoksen tuuli jääköön teille yllätykseksi. Kerron asian parin päivän sisään, kun se 100% varmistuu. Joten olkaahan silmät tarkkana blogin kanssa!

Eilen käppäiltiin Seban kanssa pellolla ilman satulaa. (no tietysti kun satulaa ei selkään edes vielä voi laittaa) Jasu lähti mukaan, joten Seba seurasi puolet matkasta Jasua, mutta kotiinpäin mennessä Jasu jäi kyllä pahasti jälkeen. Mitään pikku hösötystö pahempaa sikailua ei ollut onneksi, mutta neiti ei mennyt hankeen vaikka mitä tein.. lähti vain peruuttamaan ja väistämään kun käänsin hankea päin. Jasu jopa yritti taluttaa ja vetää Sebaa hankeen, mutta ei kun ei.. Onkohan ojaan putoamisesta jäänyt lumihankikammo? En kyllä usko, mutta täytyy kokeilla mahdollisimman pian uudestaan vaikka taluttaen.. Voisi mennä juoksuttamaan Sebaa hankeen tälläviikolla.

Huomenna on suunnitelmat ihan auki. En vielä tiedä, menenkö Moonalla ja Seballa vai pelkästään Seballa vai pelkästään Moonalla :D Sanonko vielä monimutkaisemmin? KYLLÄ! Eli en tiedä meneekö Fanny Moonalla, vai menenkö minä ja meneekö Jasu Seballa vai menenkö minä.. Valkeniko? hahaha. Anteeksi, minulla on näköjään omaa kivaa.

1 kommentti:

  1. Jos tehdään niin et mee sää ensin Moonalla niin mä meen sillä välin Enkelillä ja sit ku oon menny enkun niin tuun viel rastastaa Montun?! hoidelkaa sit Jasun kanssa seba jossain välissä :D

    VastaaPoista