lauantai 25. helmikuuta 2012

Irtohypytyksen huumaa..

Tosi huono kuva, kun kamerallani ei maneesissa kunnon kuvia saa.. Pääasia että jotain näkyy ja tuo ilmavarakin..taas tuo (mitä sitä jalkoja nostamaan kun voi hypätä korkeammaltakin)

Ja ihan ekana haluan sanoa, että WAU! Aina tuo Seban irtohyppääminen vain paranee ja hevosella kasvaa itseensä luotto! Neiti oli taas niin innoissaan touhusta, että paineli itekseen maneesia ympäri ja suoraan kujaan yli esteiden, ilman että tarvitsi perässä juosta. Metriä mentiin kevyesti ja välillä piti jo Sebaa rauhoitella, että huilaisi välillä.

Reilu puolivuotta sitten Seban irtohypyttämiseen tarvitsi 3 ihmistä.. kahden piti ajaa se kujaan ja huutaa, karjua ja heilutella raippoja ja yhden piti vielä ennen estettä antaa lisää vauhtia. Kieltoja tuli paljon ja ponnistuspaikat päin pe****tä..

Nytkin laskin esteiden väliin Seban laukoilla sen 2 laukkaa, eli 8 ja puoli metriä, mutta yhdellähän se hujautettiin! Ajattelin, että sairasloman päätteeksi voi neidille olla hieman kankeaa hypätä, että suosiolla jättää välin pienemmäksi ja esteet korkeintaan 80cm, mutta niinkuin videosta näette, sujuvaa ja vauhdikastahan tuo oli ja korkein este oli metrin luokkaa!


2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Se oli aivan loistava!paras irtohypytys kerta ikin', kun eniti ihan itse halusi tulla uudestaan ja uudestaan

      Poista