maanantai 19. joulukuuta 2011

pikapäivittelyä


Anteeksi vähäinen päivittely. Viimeviikko meni pakkaillessa, kun viikonloppuna poikaystäväni kanssa muutettiin yhteiseen kotiin! Nyt alkaa kämppä olla jo kunnossa. Keittiö vielä vähän vaiheessa, mutta muuten paikat järjestyksessä.

Seballa menin raspauksen jälkeen kevyesti hackamoreilla ja neiti oli ihan ok. Alussa arasteli vielä, mutta lopussa oikein junttasi ohjille ja oli hyvin tuntumalla pohkeen ja ohjan välissä. Kankea neiti kyllä oli vasempaan kierrokseen. Torstaina sitten menin kuolaimella ja gramaaneilla, jotta saatiin vähän Sebaa irroteltua. Neiti keskittyi ainakin 110% siihen mitä tehtiin ja saatiin parhaita raviväistöjä mitä ikinä ollaan tehty! Huomasi kyllä silti vielä eron vasempaan kierrokseen, varsinkin laukassa. Tuntui hieman, ehkä siltä, että tasapaino oli huonompi.

Perjantaina sitten ajattelin hieman jumpata Sebaa ja pistin puomi-ristikko-puomi-ristikko-puomi linjan. Ristikot olivat ehkä 40cm korkeita, jos sitäkään. Olin yksin, niin en viitsinyt korkeammaksi laittaa, ettei puomit kolise, ja ettei tarvitse kokoajan pomppia hevosen selästä alas ristikoita nostelemaan. Alkuverkassa taas neidin pää kääntyili, mutta kun jumppalinjaa ruettiin menemään, loppui pään kääntely. Neiti kuumuikin yllättävän paljon noin pienistä, mutta onhan tässä jo hyppytaukoa ollutkin. Jos Joulun jälkeen taas aloittaisi kunnon hyppelyt!

Lauantai päivä menikin muutossa ja Jemppu kävi Seballa maastoilemassa. Sunnuntai olikin neidin vapaapäivä, kun kahteen viikkoon ei ole ollut. Onneksi tuo ei haittaa, koska ennen eläinlääkärin tuloa, mentiin tosi kevyesti ja juoksutuspainotteisesti. Yleensä kyllä liikutan maximissaan puolitoista viikkoa putkeen, jonka jälkeen vapaapäivä.

Laittakaa ihmeessä toivepostaus ehdotuksia, jos teillä ideoita on!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti