maanantai 12. joulukuuta 2011

Onnea vai epäonnea?

Neiti killerillä

Soitin tosiaan siitä Seban pääongelmasta eläinlääkärin, jotta hampaat tarkistutetaan. NO voi hyvät hyssykät kun sen eläinlääkärin soittaa, niin sitten niitä vaivoja alkaa tulla. Onko tämä onnea vai epäonnea? Sain tänään kuulla kaksi muutakin ikävää asiaa. Tai eihän näistä vielä tiedä, onko ikäviä vai ei, mutta jokatapauksessa, Seba on kuulemma illalla ja aamulla yskinyt syvältä. Eilen Seba kerran yskäisi ja se oli kuivaa yskää, joten todennäköisesti se on sitä samaa.

Sitten sain samaan syssyyn vielä kuulla, että kun vuokraajani oli tänään ratsastanut, ja eräs tallilta oli Seban menoa hieman katsonut, oli Seba oikealla takajalalla astunut lyhyempää askelta. Johtuuko tämä sitten jostain jumista, vai vinoudesta, joka Sebalta ei vielä kokonaan ole lähtenyt. Nyt kun kunnolla en ole päässyt ratsastamaan, niin esimerkiksi eilen kun suunnilleen vain pitkin ohjin ratsastelin maneesia ympäri, niin laukassa, varsinkin vasemmassa, Seba meni peppu hieman uran ulkopuolella ja etuosa uralla. Ei nyt kuitenkaan ihan poikittain, mutta huomasin sen kuitenkin. Enkä kyllä ihmettelisikään, koska vasempaan kierrokseen, ei ole kunnolla voinut asettaa ja taivuttaa, kun pää menee heti vinoon.

Seba muutama viikko ennen uudelle tallille lähtöä. Lihakset hävinneenä.
En edes muista tuota laihaa Sebaa enää!!
Toivottavasti nyt jotain huomenna selviää jokaiseen vaivaan. Täytyy vielä aamulla soittaa eläilääkärille, jotta hänellä varmasti on aikaa tarkistaa kaikki nuo, ettei reissu jääkkään pelkkään suun tarkistamiseen. Ja nämäkin täytyy tehdä ennen suun tarkistamista, koska eläinlääkäri haluaa rauhoittaa Seban, viimekertaisten riehumisten takia.






















Killerillä ratsastuksen jälkeistä hempeilyä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti