tiistai 15. marraskuuta 2011

Valmennusta x 2

Pusutteluhetki tämänpäiväisen valmennuksen jälkeen

Eilen pidin Jempulle estevalmennuksen, vaikka torstai alustavasti sovittiin. Arvasin kuitenkin joillain maagisilla voimilla, että torstaina olen luultavasti kipeä..Ja eilen illallahan se flunssa sitten iski! Onneksi vaihdettiin valmennuspäivää. Keskityttiin enemmän Jempun istuntaan ja mentiin 3 esteen innaria sekä 3 esteen jumppasarjaa..saatiin käsi jo paljon paremmin hallintaan ja ylävartaloa paremmaksi. Siitä voitte lukea enemmän Jempun blogista.

Itse aina valmentaessa innostun hirveästi ja nyttenkin mentiin yli tunti ihan huomaamatta.

Tänään sitten Seban entinen vuokraaja ratsasti pitkästä aikaa Seballa kunnolla. Pidin Jasullekkin valmennusta. Jasukin halusi, että keskityn istuntaan ja sitähän minä mahdollisimman paljon yritin korjailla.  Seba oli taas oikein "malliponi" kun suurin osa ajasta meni siihen, että saatiin pohje läpi ja neiti ohjalle. Menin lopussa vielä itse selkään hetkeksi ja näytin, miten Seban saa irti sisäohjasta, kun roikkuu siellä ja miten sen saa helpommin kuuntelemaan sisäpohjetta. Jasu ainakin tykkäsi. Ennen maneesiin menoa käytiin vielä kävellen kiertämässä peltoa.

Huomenna jos olo ei ihan kamala ole, yritän päästä Seballa maastoon rennosti köpöttelemään ja ravailemaan. Toinen vaihtoehto onkin sitten juoksutus, jos olo ei ratsastusta salli. Olisihan se vapaapäivä minunkin kannalta hyvä, että saisi flunssaa huilattua pois, muttakun en vain malta!!
Jasu ja Seba

..

Totterökorva ihmettelee

3 kommenttia:

  1. söpöjä kuvia, meillä on muuten samanlaiset hakkikset, vain mustana, jos on wahlstenin?

    VastaaPoista
  2. ja kuvat puhelimella otettu ni ei oo nii hyviä kuvia :DD

    VastaaPoista