keskiviikko 30. marraskuuta 2011

Rodeokyytiä,kipeä selkä ja irtohypytystä

niinkuin otsikko kertoo, sain Sebalta tänään rodeokyydit, jonka seurauksena oli tippuminen. SE MUUTEN SATTUI! Nyt on selkä niin sökö että saa nähdä pääsenkö illalla tai varsinkaan aamulla liikkeelle.

Teimme maneesiin kujan, kun oli tarkotus irtohypyttää Sebaa. Seba on todella huono hoksaamaan irtohypytystä ja ajattelin ensin mennä kyytiin ja näyttää mistä mennään. Esteet olivat ehkä 60cm korkeita jos sitäkään. Seba sitten heittäytyikin villiksi ja olin ilman satulaa, ja siinähän ei hyvin käynyt. Kauhea tum ääni kuului maneesista, rupesin huutamaan  ja Sebakin säikähti niin että ei antanut ottaa kiinni ja lähti vetämään hirveää rallia. Taas katkesi yhdet ohjat.

Itse irtohypytys osio meni loistavasti! Seba hyppäsi parhaiten irtona, mitä koskaan minulla ollessaan on mennyt! Päästiin 110cm pysty ja okseri yli helposti ja neiti näytti tajuavan homman ja jopa nautti. Virtaakin oli vaikka muille jakaa.

Alla tippumisvideo. Kivaa voivottelua tuo mun huuto, eikä edes näytä pahalta vaikka todellisuudessa sattui aivan kamalasti..teen irtohypytyskoosteen myöhemmin!

2 kommenttia: