tiistai 29. marraskuuta 2011

remember the funny old thing...

Löytyi huvittavan tyylikäs kuva meistä korpilahden kisoissa kesäkuussa. Itse olen täysin mukana hypyssä ja Seban hyppy on hallitun näköinen :D (eli siis ei )

Kyllä.Seba muisti vanhan jekkuilujuttunsa taas kerran. On se varmaan neidin mielestä hauskaa.. No ehkä ei. Olin siis tänään menossa pellolle, kun hieman oli luntakin, joka olisi reeniä tehostanut.Otin jopa Gramaanit Seballe, koska viimeksi neiti sekosi yksin pellolla, niin onpahan jotain millä pidellä, ilman että tulisi kovin epämukavaa. Päästiin jopa tallin viereiselle tielle, kunnes temuaminen alkoi. Yhtäkkinen STOP ja pelkkää peruutusta ojiin ja taaksepäin. "Selvä, jos peruuttaa haluat niin mennään sitten takaperin pellolle" Otinpa tuumasta toimeen ja mentiin pätkä peruuttaen pellolle päin. Yritin taas kääntää ympäri, että "jokohan nyt suotut kävelemään?" Ei vieläkään.. Oltiin todella lähellä ojia ja loppujen lopuksi 10 min taistelun jälkeen olimme peruuttaneet koko matkan pellolle (normaalisti pellolle kävelee sen minuutin). Ei ollut mieli kovin korkealla. Sekoilu jatkui nimittäin pellollakin.

Loppujen lopuksi kun sain Seban menemään nätisti ja maltillisesti pellolla edes hetken, lähdin maneesiin. Olin itse niin väsynyt, että jos olisin jäänyt tunniksi sinne taistelemaan, olisin ihan varmasti menettänyt hermoni ja hävinnyt taistelun, jten parempi noin.

Mitä tämä lumi oikein hevosille tekee? Seballe se saa ainakin ufoja ja jekkuja aikaiseksi.

Oli vain pakko kertoa tämä tänne, koska nyt tämä hieman naurattaa. On varmaan lenkkeilijät katsoneet silmät pyöreinä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti