sunnuntai 31. heinäkuuta 2011

Pieni tapaturma


Käytiin tänään Mian ja Ajax-hepan kanssa maastossa. Löydettiin todella kivoja uusia reittejä. Ekaa kertaa varmaan vuoteen uskalsin laukata Seballa maastossa kunnolla. Yllätyin todella, kun kertaakaan ei perse lentänyt ilmaan. Laukattiin vielä pitkä pätkä ylämäkiä ja suoraa..

Kun käännyttiin takaisin kotiin päin ja otettiin ravipätkä Mia ja Ajax edellä ja minä ja Seba takana, huomasin vain, että Ajax teki jonkun ihme liikkeen. Siitä seurauksena Seba nosti yhtäkkiä laukan ja könkkäsi kamalasti. Huusin Mialle että nyt osui! Hyppäsin vauhdista alas ja polvessa oli kamalan näköinen vekki,josta pulppusi verta. Vähän aikaa haavaa tutkin ja painelin sitä,koska veri kerääntyi palkeenkielen alle. Ei ollut todellakaan kivaa katseltavaa kun suoja,kavio ja jalka ihan veressä. Kävelin hetken Seban vieressä ja ravuutin maastakäsin. Säikähdyksellä vielä selvittiin, kun ei enää ontunut. Veren tulokin hellitti nopeasti. Toki sitä verta liikkuessa tuli, mutta ei sentään pulpunnut.

Menin loppumatkaksi vielä kyytiin ja reippaasti neiti meni loppumatkan kävellen. Vedellä huuhtelu,betadinella pesu ja haavaspraytä. Tallinpitäjälle kuitenkin ilmoitin että ennen nukkumaanmenoa tarkistaa vielä jalan.

Meinasi oikein itku tulla kun säikähdin että polvesta meni jotain rikki.

Huomenna vuokraaja tarkastaa mikä tilanne, niin tietää, pitääkö lähteä itsekkin käymään tallilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti