lauantai 11. kesäkuuta 2011

muutama video







Anteeksi vähäinen päivittelyni,mutta poikaystäväni luona poksahti netti, jonka luona suurimmaksi osaksi oleskelen/ asun.

Tosiaan yksi päivä oli tylsää niin tein videon that's what Sebastina thinks.. idea tosiaan tuli aamuyöstä ja sen näköistä on materiaalikin :D
Alempi video on sitten vuokraajani tekemä! itse tykkään videosta paljon ja muutama klippi minun ja Seban kisoista killeriltäkin löytyy, kun vuokraajani oli kuvaamassa :)

Seba on nyt muutaman päivän ollut tosi vahva..(roikkunut vasemmassa ohjassa.. Eilen sitten juoksutin sivuohjilla ja kokeilin ns. ohjasajoa liinoilla.. (liinat olivat juoksutusvyön renkaista läpi) Haluan nimittäin Seballe joskus kärryt perään!!!

Mitään kovin erikoista muuta ei olla tehty, mutta tänään..TÄNÄÄN.. Olin todella ylpeä neidistä!! Laitoin yhden laukan sarjan,johon neiti aina tuppaa ottamaan sen 2 laukkaa, kun ei uskalla venyttää.. Nyt..Heti ensimmäisenä neiti venytti sen yhdellä laukalla,kun vähän lähdin itse aikaisemmin hyppyyn mukaan. Sama kävi toisella kerralla, joten siihen sitten lopetin! JES!! Tätä on haettu...Tietysti alussa verkkasin kumpaankin suuntaan pystyllä ja ristikolla ja alussa kaverini Mia antoi minulle ohjeita,miten saan Seban paremmin taipumaan jne.. Loistava päivä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti