tiistai 7. kesäkuuta 2011

Nääkö niitä maneesikelejä on?

neiti viime kesänä laitumella
Saa ilmeisesti pari viikkoa nyt ratsastaa maneesissa.kenttä pöllyää niin kamalasti vaikka kastelee,joten naapurithan siitä valittavat.

Jokatapauksessa eilen pidin Jempulle valmennuksen Seballa. Ensin oli tarkoitus mennä koulua, mutta ajattelin, kun noita kisoja nyt tulossa,että Jemppu ei hetkeen pääse hyppäämään, niin hypätään nyt sitten kunnolla. Mentiin suhteutettua pysty-pysty linjaa 4 ja 5 laukalla. lopussa nostettiin suhteutetun toinen okseriksi, joka loppujen lopuksi oli jo 90cm, ihan mittanauhan kanssa mitattuna. Hyvä Jemppu ja Seba.

Ekaa kertaa Seba meinasi kyllä Jempulla kunnolla kuumua. Sieltähän tulikin sitten Jempun suusta "ei tää iha helppo oo" hyvin pärjäsi kuitenkin :) Iloinen hevosen omistaja jolla hyvä vuokraaja..kerrankin.

Huomenna sitten valmentajani lähtee Seballa kisoihin luo9kan 80cm, ihan vain siksi, että saadaan Seballe hyvä hallittu rata alle, josta minun on taas parempi jatkaa..

Pelottavaa miten hurjaa vauhtia neidin maha laitumella kasvaa :O IIIIKKK!!!!
Seba vielä ainoana neitinä kahden lämppäriruunan kanssa laitumella. Toinen ruunista valitettavasti voi olla vähän yksinäinen, kun Ajax vahtii ja seuraa Sebaa minkä kerkeää :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti