sunnuntai 1. toukokuuta 2011

videoita valmennuksesta

lähes joka videossa kolisee puomeihin. Oli tosi huolimaton jalkojen nostaja meidän neiti...
Valmennus meni odotettua huonommin. Esteet kolisi ja Seban ponnistuspaikat oli tosi epävarmoja. Ei oikein tuo varmuus ja luottamus kummallakaan pelannut.

Se kertoo vain sen että toistoja lisää. Saatiin onneksi loppuun sarjalle monta hyvää ja varmaa YHDEN laukan valillä,ettei sitä kahta laukkaa sinne tarvinnut ottaa, mikä muutenkin on jo aika mahdoton saavutu :D Onneksi sain taas paljon hyviä vinkkejä ja ohjeita, miten tätä kytkemään pois.

Ensin tehtiin 3 esteen linjalla joka esteen väliin pysähdys.Se sujui hyvin, koska neiti kuunteli yllättävän tarkkaan.. Sitten kun piti laukkaa esteiden välillä ruveta säätämään 5 laukan ja 4 laukan väleiksi niin koko homma kusi. Seba kyllä kuunteli hyvin. Liikkui eteen ja hidasti kun pyysin, mutta itse taisin siinä vähän sössiä niissä väleissä. puskin liikaa eteen ja hidastin liian vähän niin tuli taas niitä lähelle hyppyjä, koska Seba ei uskalla kaukaa lähteä hyppyyn, jonka seurauksena minustakin on tullut epävarma enkä itsekään uskalla lähteä kaukaa yrittämään, että Seba hyppäisi.

Onneksi loppuun saatiin se yhden laukan sarjaväli kuntoon niin voitiin hyviin suorituksiin lopettaa.
Siinä esim tokalle esteelle tosi huono hyppypaikka.

Misan(valmentajan) pari kommenttia :
Seba nostaa huolimattomasti jalat, varsinkin jos paikka ei ole just nappipaikassa.
Seba on epävarma hyppypaikasta = kuski myös epävarma (eli minä)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti