lauantai 30. huhtikuuta 2011

Keväinen vaahtokylpy!



Tosiaan tänään pesin Seban ratsastuksen jälkeen. Pistin kuolaimen pitkästä aikaa suuhun ja totesin että oli taas suuri virhe..eihän siitä mitään tullut. Näytti varmaan lähinnä siltä että neiti vaan juoksee karkuun.. Otin kuitenkin askellajit läpi kentällä jonka jälkeen lähdettiin Mian ja Ajaxin kanssa etsimään uusia maastolenkkejä.

Mentiin eri suuntaan mihin normaalisti, jotain ihme crossipolkuja ja siellähän oli Ajaxin mielestä pelottava moottorisahamies. Päästiin järkytyksen ohi ja polkuja pitkin päädyttiin umpikujaan, ojien keskelle :D Hups.. Loppujen lopuksi ei menty edes enää polkuja, vaan jossain puolisuossa tarvottiin :D

Onneksi päästiin takaisin hyvin mielin, vaikka Seba sai melkein sydänkohtauksen kun kotimatkalla oli kaksi hurjan pelottavaa isoa trampoliinia, joissa pomppi lapsia. Kyllä oli hieman lapasesta lähdössä vaikka koko lenkki käveltiin..

Uudet ohjatkin olivat käytössä (Mustat kumiohjat) kun Seba kisoissa killerillä kopista ulos tullessaan oli ohjat taas kerran hajoittanut.

Pestiin sitten vielä hevoset ihan shampoon kera.. pään pesemisen kanssa oli jälleen hieman ongelmia ja neidin oman törttöilyn seurauksena meni vettä korvaan..ääliö :)

Huomenna sitten Misan estevalmennusta. Jos kameran saan kuntoon niin Mia luultavasti videoi valmennusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti