torstai 21. huhtikuuta 2011

Kuvia hyppytreeneistä!






ei menny ihan nappiin tää hyppy
                                                                                                                                                                                                                                                                                               Tosiaan. Tänään virittelin kentälle 3 estettä..2 pystyä ja yhden okserin. Mentiin niitä ns.ratana.
Reenit tosin kusi oikein olan takaa. Hypyt tuli aivan minne sattuu ja siitä seurauksena tipuin kyydistä 2 kertaa..Onneksi jaloilleni.

Ruvettiin sitten okseria hyppäämään. Pikkuhiljaa reenin edetessä nostettiin okseria. Hupsistakeikkaa kun olinkin esteen seassa solmussa, kun Seba päätti, että otan vielä yhden laukan mutta huppista kun ei noussutkaan enää käpälät ilmaan niin liinat kiinni ja Heta lentää kaarella päin tolppia. Oli muuten eka kerta tänään, kun neiti stoppaa ihan esteen eteen. Yleensä menee vain ohi.

Polvihan siinä rytäkässä kärsi. Saattaa olla ettei huomenna tarvitse hevosen selkään nousta. saa nyt nähdä. Vielä tällä kävelee, mutta tuskin pystyn sitä satulaan puristamaan kiinni. Jokatapauksessa jos kyyti onnistuu, niin lähden maanantaina kisoihin, 80cm luokan.

Ne hypyt mitkä Seba hyppäsi hyvältä paikalta, tosiaan sitten olivatkin superhyppyjä. Poni pysyi hyvin kasassa, ei läsähtänyt kertaakaan kunnolla, paitsi esteen päälle :D
Hankala yhdistelmä kun hevonen on epävarma, mistä ponnistaa, jolloin minäkin rupean epäröimään, niin näitä sössimisiä ja tippumisia sitten siitä seurauksena tulee.

Varmuutta siis pitäisi saada lisää tähän estehyppelyyn. Ei auta kun kiristää valmennusten tahtia.
Saatiinpahan ainakin poni ihan hiestä vaahtoamaan. Tosin aikalailla se oli stressihikeä. Verkassakin neiti vain kyttäsi ja kohelsi, kun Pilvi kantoi tolppia ja puomeja kentän laidalle. Ei voi muuta sanoa kuin että ÄÄLIÖ. Onneksi saatiin kuitenkin tosi hyviäkin hyppyjä mukaan.

On se vaan kumma juttu, että vaikka miten päin tippuu, niin aina pysyy ohjat ja raippa kädessä :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti