keskiviikko 20. huhtikuuta 2011

Kisoihin vai ei?

Tällaisen tallikoiran ostan muuten aivan varmasti :)
Jackrussellin terrieri
Killerrillä 25.4 kisat.. perjantaina viimeinen ilmoittautuminen.. Saas nähdä kuka ehdokkaista lähtee kuskaamaan. Kauden ekat kisat ja alustavasti suunnitelmana mennä vain 80cm.

Annoin Seballe matolääkkeen maanantaina. Oli ilmeisesti pahan makuista kun naama vääntyi rullalle :D ei muuten sen jälkeen heinäkään neidille maistunut. Ylähuulta vain nosteli .

Mentiin Seban kanssa taas maanantaina paljon laukkatreeniä. 3 puomia peräkkäin, jotka tultiin laukassa, niin, että Seba hieman joutui venyttämään,jotta pääsi puomien yli. Tultiin vielä tarkoituksella tosi lyhyellä laukalla,jotta oikeasti joutui neiti töitä tekemään. Mentiin myös ympyrällä yhtä puomia TODELLA pienellä ympyrällä ja hitaassa lyhyessä laukassa. olin todella tyytyväinen Sebaan. Ei ryntäillyt, eikä edes kytännyt sitä pelottavaa kentän laitaa. Hienosti haki myös ravissa eteen alas!

Perjantaina yritys saada valmennus ennen kisoja, jotta saadaan muutman esteen rataa hieman hypättyä. Saas nähdä miten senkin kanssa käy, saadaanko valmennus sopivaan aikaan, kun kaverin 19v synttäritkin olisi perjantaina.

Ainiin..täytyypä ostaa kisahousut ja ommella irronnut nappi kisatakkiin kiinni =)

Nyt onneksi on kesäkengät saatu jalkaan,matolääke suuhun ja rokotukset kuntoon. On taas hetken rauha noistakin asioista. Piti muuten poikaystävälle tuoda yksi Seban kenkä, kun niin kovasti sen kotiin halusi :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti