lauantai 9. huhtikuuta 2011

Hermoherkkää maastoilua ja gramaanit

rapajalka

epäonnistunut perhepotretti :D
onneks löytyy onnistunutkin versio

Meidän leidit
Tosiaan mitään kummallista ei ole tapahtunut, niin enpä ole postaillut. Tänään kuitenkin oli hieno keli ja päätin jo aamulla uhkarohkeasti että lähden neidin kanssa yksin maastoon. No peukaloni kun on vielä paketissa, niin ajattelin että ehkä gramaanit auttaisivat niin, että ei tarvitsisi kokoajan keräillä ohjia oikeaan käteen takaisin.

Alku alkoi ihan hyvin, kunnes se kettuilu alkoi. Ei mitään kovinkaan vakavaa, josta olen yllättynyt, mutta pari stoppia ja käveleminen oli ilmeisesti mahdotonta..piti kipittää minkä jaloistaan pääsi. Sitten kun en päästänyt eteenpäin niin peräpää lenteli. Joku puolen tunnin lenkki siitä tuli

Peräpää lenteli myös kentällä kun neiti joutuikin oikeasti gramaanien kanssa taistelemaan ja ajattelin, että nyt vaadin sitten kunnolla, kun maastoilu ei toiminut. Kentälläkin mentiin joku 45 min. Ensin harjoitusravissa isoja ja pieniä ympyröitä, avopätkät ja laukassa väistöä, sekä ympyrän pienennystä ja suurennusta, jolloin samalla hidastettiin ja lisättiin laukkaa. Myös laukanvaihtoja otettiin muutamat, mutta homma kusi siihen, kun neiti vähän väsähti ja oikeasta laukasta vasempaan vaihto oli hankalaa.. takapää tippui matkasta. Lopuksi onneksi saatiin sekin tehtyä. Oli jo hieman naama maassa roikkuva fiilis Seballa, kun oli jo niin väsy.

isäpuoleni ja äitini sitten hakivat tallilta koiran kanssa, kun toin loimia ja huopia pesuun, joten päätettiin ottaa hieman kuvia! Ne siis ovat tuossa ylhäällä.
Seballe pitäisi myös kengittäjä soittaa. Vieläkö hokkikengät vai kesäkengät? eläinlääkärikin tulee 14.4 ja Seba saa piikin sekä matolääkkeen!

KEVÄISIÄ FIILIKSIÄ!!!!

2 kommenttia:

  1. Missä päin Suomee asutte?
    Kyllä täälläpäin (pirkanmaata) ainakin kesäkenkään jo vaihtelee pikkuhiljaa.

    VastaaPoista
  2. keski-suomessa jyväskylässä majaillaan :)

    VastaaPoista