maanantai 24. tammikuuta 2011

Taas maanantai!

Isäpuolen lapsi kyydissä ja isäpuoli tyytyväisenä taluttelun jälkeen!


Sunnuntai ei ihan mennyt suunitelmien mukaan. Ei käyty pellolla,eikä myöskään menty puomeja. Syystä että puomit olivat hautautuneet lumeen ja pellolle olisi tullut liian kiire, kun isäpuoleni lapsi tuli myös kokeilemaan miltä kyyti hevosen selässä tuntuu!

menin Seballa jonkun puolisen tuntia iha vain askellajeja läpi ja hieman siirtymisiä. Seba oli oikein mallikas, ei mitään ylimääräisiä kyttäilyjä, mikä on jo ihme!

Kääntämisharjoitusta vasemmalle
Isäpuolen lapsi kun nousi selkään, pistin jopa isäpuolen taluttamaan heppaa, joka koskaan ei ole sitä tehnyt. Oli vähän uhkarohkea temppu, kun seba yleensä uutta ratsastajaa tai no samapa se kuka uusi selässä on, niin hieman vierastaa. Nyt Seba käyttäytyi todella nätisti. Isäpuolta kuitenkin vähän jännitti niin talutin sitten loppuajan (n.15 min) josta osan isäpuoleni tyttö meni YKSIN ILMAN ETTÄ PIDIN KIINNI! Kokeiltiin hieman miten hevonen kääntyy, pysähtyy, lähtee eteenpäin ja peruuttaa. Olin tosi tosi TOSI tyytyväinen Seban käyttäytymiseen. ehkä siitä vielä alkeisheppa tulee :) Kävelin kyllä itse vieressä kokoajan että saan nopeasti ohjasta kiinni,jos neiti rupeaa temppuilemaan.

Olipas muuten sekava teksti jotenkin? :D

Huomenna olisi tarkoitus kaivaa ne puomit sieltä hangesta ja niitä reenailla!
Kääntämisharjoitusta oikealle

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti