torstai 27. tammikuuta 2011

Pikaista päivitystä!

Mitään kovin erikoista ei ole tapahtunut, paitsi että Seba polkaisi taas jalkaansa komean vekin. Vielä ei ole ontunut! Tiistaina tehtiin tosi hyviä laukkanostoja ja oli muuten neiti hikinen vaikka virtaa oli vieläkin.

Keskiviikkona Seba oli vuokraajan kanssa säikähtänyt pienlentokonetta, joka oli ihan vierestä lennellyt. (Tikkakosken lentokenttä lähellä tallia)
Seba oli hypännyt ojaan vuokraaja kyydissään pellolla ja oli ojasta pois päästessään kompuroinut jalkoihinsa ja melkein kaatunut, jonka seurauksena vuokraaja tippui ja ohjat poikki. Kummallekkaan ei onneksi ollut käynyt mitään!

Tänään sitten kesyttelin villiponia irtojuoksuttamalla. Oli muuten hieman vauhtia ja neiti vain rallitti jatkuvalla syötöllä kenttää ympäri. Voi sitä iloa ja riemua!

ostin muuten eilen Seballe uudet lamicell pro suojat ja meksikolaiset timantein koristellut ruskeat suitset. Nyt joku oikosulku ja en yhtään muista merkkiä, enkä jaksa mennä katsomaan :D
Kävin myös minun ja Seban entisellä tallilla killerillä kaverini mukana, kun hänellä on heppa siellä. Katselin heidän menoaan kentällä ja hoitelin oripoika Wily's hero "Viltsua" joka on 4v ravihevosen alku ! Pääsinpäs pitkästä aikaa kärryjen kyytiin. Vaikka pakkanen kiristi naaman ja reidet suunnilleen kuolioon. OLI KIVAA!

Tämän tyyliset ovat ostamani suitset ja melkolailla samanväriset.

Tässä ostamani suojat. ihan perus jännesuojat. Minulla tosin oli vain 100e lahjakortti niin katselin vähän siihen hintaluokkaan suojia. Mutta ehkä noilla taas kevään pärjää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti