perjantai 17. joulukuuta 2010

Kiukutteluviikko?



Nyt taitaa meidän neitillä olla kiukkuinen viikko menossa. Tai paremmin jos kuvailisi, niin villi viikko! Harmillisesti nyt, kun pääsisi kunnolla talleilemaan, olen kipeänä. Onneksi ei vielä kuumetta ole, vaikka kurkku on aika eloton ja nuhakin meinaa olla.

Eilen kokeilin Seballe hyvikseen kuolain-hackamore systeemiä, jos siitä olisi tullut hyvä maastoiluvarustus. No ihan hyvältä se sinäänsä omaan käteen tuntui, mutta persuuksiin ei..Herran jumala mitä kipitystä koko ratsastus oli. Loppuakaan kohden vauhti ei hidastunut,vaikka askel piteni ja neiti rentoutui. Ota nyt sitten selvää oliko se hyvä systeemi vai ei? Täytyy kokeilla uudestaan.

Ensin ajattelin, että seba ei kuolain-hackamore systeemistä tykännyt, mutta kun tänään menin ja kokeilin kumikuolainta, meno oli vielä kamalampaa! Missä jarrut? Ja minä kun ajattelin että mukava kevyt kuolain olisi kiva Seballe, mutta ilmeisesti ei. Tulin jopa selästä alas ja juoksutin hetken ja sitten taas takaisin selkään. Lopuksi onneksi saatiin rentoja pätkiä, joihin lopetin, kun itseäni viitsi kipeänä liikaa rasittaa.Tarhasta talliinkin oli taas niin hirveä kiire, että ihan kuin minä en olisi narun päässä ollutkaan. Äänikin tallilla meinasi kertaalleen lähteä.

Jospa kokeilisi kumpaakin systeemiä uudestaan, kun neiti on paremmalla tuulella. Näitä "tuittuilu" jaksoja kun Seballa välillä meinaa olla, niin turha ainakaan liikaa yrittää, kun menisi vain tappeluksi. Kokeiltu on!

Ajattelin jossain vaiheessa ottaa tatuoinnin, kunhan uskallan.Jotain yksisarvisia olen ajatellut. Tässä pari esimerkkiä.ottaisin nuo varmaan pienemmässä koossa ja paikasta, minne otan, en ole myöskään varma.Ja tietysti musta tatuointi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti