maanantai 20. joulukuuta 2010

Kehuja kerrakseen!

Tämä kuva se pistää aina naurattamaan! Killeriltä viime talvena.

 Nyt on neitiä kehuttu kahtena päivänä koko viikon edestä! On nimittäin ollut hieno tyttö! Lauantaina vääntelin aivan perusjuttuja kentällä, lempparivermeillämme, hackamoreilla. Kummoisempaa hikitreeniä ei viitsinyt tehdä, kun pakkasta oli liki -20c.

Mitään ylihienoahan Seba ei tehnyt, mutta oli rauhallinen ja vaikka todella reipas, kuunteli todella hyvin. Tämä oli sinäänsä yllätys, kun Seba taas juoksi tarhasta pois, hyppi pystyyn jne. mutta se saattoi johtua myös siitä, kun juuri oli pari vieruskaveria tarhasta lähtenyt talliin, niin oli meidän neidilläkin kiire etsimään kavereita.

Seba-kenguru viimetalven estetreeneistä!
Sunnuntaina en sitten päässyt tallille ja tänään, maanantaina ajattelin, että neiti voi olla virtaa täynnä. Itse olen vieläkin kipeä ja mietin, menenkö selkään ollenkaa, mutta onneksi menin. Laitoin jopa muutaman ravipuomin ja neitihän jumppasi jopa jalkojaan kunnolla!Yleensä puomeista on vain kipitetty yli. Laukat olivat rauhallisia ja raviakin löytyi kivasti, vaikka ehkä hieman ylireippaasti välillä annoin neidin mennä. Eipä tuosta haittaakaan ole, kun ei kuitenkaan alta juossut karkuun. Saatiin myös hienoja muutamien askelien raviväistöjä aikaiseksi.

Tainnut kiukkuviikko hurahtaa ohi (koputan nyt puuta), vaikka niinsanotusti aivan tosissaan töitä ei ole tehty.
Neiti tallinvaihdon yhteydessä viime talvena hieman
rapakuntoisena.(siksi tallia vaihdoimme)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti