torstai 2. joulukuuta 2010

Ei niin kivoja uutisia!

Seba sitten tänään päätti vetäistä jalkaansa hokilla armottoman vekin, kun vähän meinasi tuo peräpää olla kevyt.

Ihan nätisti se ensin juoksi liinan päässä,kunnes siinä sitten se peräpää lenteli ja yhtäkkiä alkoi ontumaan. Kentällä oli verisiä lumikökkäreitä ja sitä rataa.Haava ei näyttänyt aluksi kovin pahalta,kun lumi pyyhki sitä pois, mutta ootappa vaan kun lähdettiin kentältä talliin, niin johan oli puolet kaviosta veren peitossa.

Ei siinä auttanut kun huuhdella kylmällä vedellä,jota Seba ei ensin meinannut antaa tehdä. Kaverini oli sattumoisin siinä ja pyysin pitämään Sebaa käytävällä, jotta näen paremmin ja saan hauteen laitettua jalkaan (pesupaikalla huonot valot). hupsista keikkaa kun haavan näkikin paremmin, niin olihan siinä kunnon reikä ja joku lähemmäs 5 sentin haava. Jalkaanhan ei saanut koskea, jos ei halunnut hokin reikiä omaan otsaan,niin oli vaikea lähemmin tutkia. Haudettakin laitettiin kolmen tytön voimin. Toinen kaverini piti hevosta kiinni, ja toinen etukaviota ilmassa, jotta Seban oli pakko pitää takajalka maassa, jotta haava saatiin hoidettua.(hienosti muuten hetkittäin pomppi seba myös kahdella jalalla karkuun)

Saa nähdä meneekö lauantain peltoreissu pilalle, kun kuvaaja olisi kerrankin tullut ottamaan HIENOJA kuvia, ja pitääkö sunnuntain valmennuskin perua?

Tässä nyt viimeviikon irtojuoksutusvideoista pieni kooste :

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti