maanantai 29. marraskuuta 2010

Leppoisia päiviä

Nyt Seba sai vihdoin perjantaina puuttuneen kengän jalkaa, ja huomattiin myös, että toisesta etukengästä oli pari naulaa poikki,joten sekin laitettiin uudestaa. "Virallinen" kengitys saapuu vasta vajaan kahden viikon päästä.

Perjantaina sitten juoksuttelin varmuuden vuoksi ensin, kun neiti oli kaksi päivää ollut sisällä, ja kyllähä sieltä sitä virtaa löytyi. Selkään menin sitten hetkeksi ja otin vielä askellajit läpi.

Lauantaina pompittiin sitten Sannan ja Sasun kanssa pientä yksittäistä ristikkoa näin mielenvirkistykseksi, kun hyppytaukoakin oli muutama viikko takana. Kyllä sitä virtaa vielä silloinkin löytyi ihan riittävästi, ei niinkään lujaa menty,mutta jarrut välillä hieman reistaili.

Sunnuntaina päästiinkin sitten ilman satulaa käppäilemään maastoon, taas seuranamme Sanna ja Sasu. tulomatkalla päätimme mennä peltoa pitkin ja hieman kahlata hangessa joka oli Seban mielestä tosi hassua, kun ei tiennyt mihin jalkansa tunkisi. Pientä ravipätkääkin pellolla yritettiin, mutta sieltä tuli ehkä 5 raviaskelta, kunnes alkoi pukkirodeo. Taisi neitillä olla kivaa. Onneksi liimapeppuni pysyi kyydissä mukana. Lopuksi kuitenkin otin vielä ravia ja laukkaa kentällä,kun tuota virtaa näytti olevan. Yllättävänkin hyvin toimi neiti nyt ilman satulaa kentällä.

Tänään jäikin tallireissu väliin kun pakkasta on se -20c.. olisi ollut aika kylmää kyytiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti