keskiviikko 22. joulukuuta 2010

Äiti kävi ruokaostoksilla?


Minä täällä olen ahkerasti kuurannut oman huoneeni lattian kontaten rätillä ja imurin kanssa ja kaikki tasot olen pyyhkinyt. Tuoksuu puhtaalle! Seballakin oli tänään "siivouspäivä" kävin siis vain harjailemassa neidin, kun pakkasta oli lähemmäs -25 ja olin Sannan kyydillä ja hän myös vain harjaili.

Seba oli sitten vähän esitellyt kengurua, kun toinen tallin omistajista oli sen tarhasta hakenut. Seba oli taas hyppinyt pystyyn ja steppaillut. Ilmeisesti tietää,millon viimeistään haetaan sisälle ja tietää että pääsee syömään. Syynä saattaa myös taas olla, että Seban tarhavieruskaveri lähti ennen Sebaa.

NYT ITSE ASIAAN! Äitini kävi siis ruokaostoksilla ja ryntäsi kauppakassien ja säkkien kanssa huoneeseeni. "Tässä on Seballe 3kg porkkanoita, pussi pipareita, kilo omenoita ja kaksi muovisäkillistä leipää, eiköhän se näillä joulun pärjää" Seba varmasti nyt rakastaa äitiäni vielä enemmän, kun saa taas kilokaupalla herkkuja. Ruokaostoslistaamme kuuluu ilmeisesti myös Seban herkut! :-D Huomenna pitäisi se kuusi tuosta pihalta kaataa ja viedä sekin Seballe. Nyt on herkkuja kerrakseen. Menee varmaan neidillä pää sekaisin kun herkut näkee. Ennen kaikkea masu kasvaa vielä vähän lisää..Oivoi.. Mutta nythän on JOULU!

HYVÄÄ JOULUA SIIS KAIKILLE!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti