tiistai 5. lokakuuta 2010

Syysintoilua kisoissa?




Sunnuntain kisat eivät menneet ihan suunitelmien mukaan.
Seba oli todella levoton ratsastaa. Pariin kuukauteen neiti ei ole pukitellut ja yhtäkkiä verkaas peräpää lenti muutamaan otteeseen ilmaan. Seba oli muutenkin todella jännittyneen oloinen.Pitkään yritin ravailla ja saada neitiä rennommaksi, mutta turhaan, kun sitä aikaa kuitenkaan aivan hirveästi ollut. verkkahypyt olivat kuitenkin ihan ok.

Radalle mennessäni, Seba teki jotain, mitä ennen ei ole tehnyt. Rupesi pomppimaan paikallaan ennen lähtömerkkiä, oli siinä kiva tuomaria tervehtiä.Yleensä neiti vain seistä töjöttää ja katselee kaikkea "pelottavaa" nyt oli latinkia persuuksissa. Laukkaankin ampaisi ja ensimmäiselle esteelle sai todenteolla pidätellä.
No mitäs sitten kävikään. Jarrut hävisi. Ei siinä paljon auttanut kun yrittää istunnalla pitää poni hallinnassa, melko huonoin tuloksin. kahden esteen läpi ja kun 7 esteelle tuli kaareva lyhyt tie ja Seba meni liian lujaa, paahtoikin esteestä ohi. 12vp tuli yhteensä.

Menin sitten vielä hieman työstämään Sebaa kentälle, kun kerran menohaluja niin paljon oli, ettei jarruja malttanut kuunnella. Oli se radan jälkeenkin vielä hieman hakusessa.

Eilen Seba kuitenkin oli melko normaali. Reipas oli, mutta ei mitään suurempia kyttäilyjä tms.
Menin aika myöhään tallille joten iskin vain kuolaimet suuhun ja sivuohjat kiinni satulaan ja ratsastin niillä, pitkästä aikaa. On se vaan edelleen hienoa se neitin ravi, kun se sitä malttaa työstää.Erittäin kiva istua.Ja näyttääkin hyvältä pieneltä hevoselta.
Ei varmaan tullut kun 45 min mentyä ihan perusjuttuja, ympyröitä ja kenttää ympäri puksutusta.
Anteeksi joidenkin kuvien laadusta..ihan perus Digitaalikameralla otettu.Katsotaan olisiko kisoissa ollut jotain kuvaajaa jos parempia kuvia saisi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti