maanantai 11. lokakuuta 2010

Pikapostailu pitkästä aikaa


 Ei ole kiireiden takia hirveästi ollut aikaa kirjoitella ja jos ei ole kiire olut, niin unohtunut koko blogi.Tässä nyt muutamalta vähän erikoisemmalta päivältä postausta.

(KUVAT MISAN VALMENNUKSESTA -(c) Sanna Joensuu)










Killerin kisat 2.10 (80cm) eivät sujuneet ihan niinkuin piti. Neiti aloitti verryttelyssä yhtäkkiä pukittelun, jota ei ole tehnyt pariin kuukauteen ollenkaan. Siinä sitten loppuajan yritin saada neitiä tasaisemmaksi, mutta suotta. Ennen lähtömerkkiä Seba rupesi riekkumaan ja laukkaamaan paikallaan kun yritin tuomaria tervehtiä.Pientä Latinkiahan siellä persuuksissa sitten olikin.Jarrut lähti ja 2 esteen "läpi" ja yksi kielto kun meni niin lujaa ja tuli siinä samassa pohjetta päin.

Ainakin ollaan edistytty,ettei poni jännitä niin paljoa, kun ei oikeastaan mitään kyttäillyt ja jaksoi kaikkea muuta pelleillä.

Sen jälkeen sitten Lauantaina 9.10 Pyysin Sitten Misan pitämään meille estevalmennuksen.
Sain todella paljon hyviä vinkkejä valmennuksesta ja hyviä tehtäviä, mitä voin Seban kanssa mennä.Harjoitella ponnistuspaikkaa maalinjoilla, ponnistuspuomeilla, ja esteelle tulemista kaarevalta tieltä, jotka ovatkin Seballe haastavia.
Kyllä muuten neiti hyppäsikin hyvin ja jopa pitkästä aikaa kotona oikein kunnolla kuumui.. Viimeksi näin varmaan alkukesästä? Enpä muista, kun kokoajan onneksi neiti on rauhottunut, eikä ylimääräisiä niin paljon tarvitse häseltää. Vai jäikö tuo hurja vauhti sitten Kisoista päälle?



Eilen sitten Käytiin Sannan ja Zacran kanssa Maastoilemassa ilman satulaa. Mentiin ihan kävellen ja pikkupätkä ravia n 45 min lenkki jonka jälkeen tultiin pellon viereiselle hiekkasuoralle ottamaan muutama laukkapätkä.
Oli siinä taas menoa ja meininkiä kun Seba yhtäkkiä päätti että nyt mennään Zacra-hepan ohi. Mitäs minulla siellä mahiksia ilman satulaa kun Seba vetää ensin rodeotyylillä minut kaulalle ja sen jälkeen lähtee sinkoilemaan joka suuntaan melkein ojan kautta Zacran ohi. Lenti siinä Zacrallakin komeasti peppu ilmaan kun Seba kaahotti ohi. Sen jälkeen mentiinkin selkä kaarella rodeolaukkaa ja minähän tietysti huusin kyydissä kuin hullu.

mentiin sitten vielä toisen kerran pätkä niin, että minä ja Seba menimme edellä. Nyt päästiin jo pienemmällä Rodeopätkällä suora loppuun saakka. Tosin puolelta toiselle pompuissa ei ollut kovin mukava yrittää pysyä.Nyt onkin sitten nivuset kipeät.

Tänään Seba viettelee vapaapäivää luultavasti lihoten ja loikoillen.Saan pellon viereisiltä laukkapätkiltä videot lähiaikoina, samoin Misan estevalmennuksesta, mutta tässä Radat Äänekoskelta kokonaisuudessaan 19.9. 70& 80cm

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti