perjantai 8. heinäkuuta 2016

Laukkaamisen huumaa

Piti jo eilen kirjoittaa tämä postaus, mutta olin niin väsynyt, joten tyydyin tuijottamaan leffaa. Laiska, mikä laiska..
Ollaan siis Seban kanssa päästy jo hyvin ravailemaan. Tällähetkellä 5-6 krt viikossa ja toissapäivänä otettiin ensimmäiset laukat. Neiti oikein "säikähti" , kun annoin laukka-avut. Alla oleva video siitä selittänee loput.


Intoa oli kuin pienessä kylässä, mutta nätisti se vain meni. Muutenkin Seba ollut nyt todella kiva, kevyt ja herkkä. Pieni pääkopan tuuletus ja huilipäivä vietettiin tälläkin viikolla köpötelyn merkeissä.

Ensin Seban kyytiin kiipesi tutun lapsenlapset, jonka jälkeen lähdin Seban kanssa vielä virkistäytymään radalle.

Tuli muuten pitkästä aikaa käytyä raveissakin tallikaverin kanssa. Oli ihan hurjan kivaa, vaikka vettä satoi lähes kokoajan. Onneksi ei sentään saavista kaatamalla.

Tallikaverini oli tosiaan voittanut liput hankasalmen kesäraveihin, joten olihan sinne pakko mennä. Nyt se ravikärpänenkin taas puraisi, joten eiköhän tule raveiss akierrettyä jatkossakin. Saa se tantereen töminä vaan kylmiä väreitä pintaan ja totoaminen siinä sivussa.Pian tulossa video myös tallikaverini hevosella hyppäämisestä. Kyseessä raaka suomenhevonen, jonka kanssa mentiin ensimmäistä kertaa sarjaa.


1 kommentti:

  1. Blogisi on arvosteltu http://jennynkisajaratsastusblogi.blogspot.fi/2016/07/linkkaa-blogisi-arvostelut-13.html

    VastaaPoista