tiistai 19. heinäkuuta 2016

Askel eteenpäin!

Seba kuntoutuu hirmuista vauhtia. Neidillä on motivaatio kokoajan kohdillaan ja työnteko on melko vaivatonta. Välillä on hieman laiskempia päiviä. Asiaa selittää myös se, että saa jo olla tarhassa yötäkin, jos ei ole luvattu jatkuvaa sadetta.

Ollaan mukavasti päästy laukkailemaan ja kyllä huomaa neidistäkin, että on se kivaa, kunto kasvaa ja intoa riittäisi laukata ja tehdä töitä vaikka loputtomiin. Tuntuu, että ne olemattomat mörötkin ovat hävinneet, kun työmotivaatio on niin kova.


Niinkuin aikaisemmin blogissa mainitsin, on Seballa ollut toinenkin ratsastaja, eli Jasu. Hänkin on nyt tauon jälkeen päässyt taas takaisin ratsastuksen maailmaan, jos näin voi sanoa ja on huikeaa katsoa kun molemmat kehittyvät samassa tahdissa. En tiedä, voiko näin sanoa, mutta molemmat niinsanotusti kuntoutuvat takaisin treenin pariin. Mahtavaa!



Jasu ja Seba - raviväistö
Ollaan päästy siis tosiaan tekemään jo hommia, eli pikkuhiljaa ravissa tehdään jo muutakin, kuin pelkkiä ympyröitä. Ei mene kauankaan, kun ollaan jo työskentelemässä myös laukkaa kunnolla.

Tässä tulee nyt kuukauden aikana muutamasti ratsastettua myös tallikaverini hevosta, kun tallikaverini on sairaslomalla ja ottaa nyt ratsastuksenkin jonkin aikaa kevyemmin. Ruuna on aikaisemminkin esiintynyt blogissa ja varmaan tulee nyt esiintymään uudestaan jossakin tai jopa joissakin postauksissa.


Myös Jaskalla olisi tarkoitus hypätä ensiviikolla, joten monenlaista postausta on tulossa lähiaikoina.




2 kommenttia:

  1. Hei. Laitoin kommentin sinulle missä oli kysymys mutta et ole vastannut siihen. Olisi kiva saada vastaus :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On jäänyt unholaan tämä kommentti. Anteeksi siitä! Toivottavasti vastasin oikeaan kysymykseen :)

      Poista