torstai 3. joulukuuta 2015

Joulukuu, mutta missä lumet?

Heti pakko sanoa, että saisi ne lumet jo tulla! Olisi kiva päästä hankitreenailemaan, koska, me Seban kanssa tykätään ihan älyttömästi ottaa spurtteja pellolla hangessa!

Emma ilmeisesti harkitse kampaajan uraa kun tällaisia kuvia neidistä ottaa :D


Anyways.. Ajattelin, että en klippaa Sebaa tänä talvena, mutta pakko todeta , että kyllä se vaan on tehtävä, kun neiti mammutti (joka ei edes ole kovin pitkässä karvassa), hikoaa niin paljon, kun kuitenkin jonkinlaista talvikarvaa on kasvattanut. Kuivaaminen kestää siis älyttömän kauan.

Treeneistä mulla ei ole oikeinmitään sanottavaa. Jotenkin on hevonen ollut sellainen tasaisen mitäänsanomaton. Jopa hieman laiska. Kuitenkin tekee nöyrästi töitä ja liikkuu eteen, mutta pääosin meinaa jäädä pohkeen taakse.

Hierojakin olisi ensi viikolla tulossa. Alunperin sen piti tulla tänään, mutta koska viikonloppuna Seba on valmennuksessa Emman kanssa, niin päätettiin yhdessä tuumin siirtää hierontaa.

Hyppäämäänkin olisi hirveä hinku, mutta kun kuljen toisten kyydeillä, on hieman hankalaa maneesia varailla hyppäämiseen, kun ei aina tiedä, monenko aikaan on tallille menossa ja pääseekö joku apukädeksi. Ja onhan se töykeää mennä jonkun kyydillä tallille ja "hähää et pääse maneesii ku mä hyppään, kiitti kyydistä" :D

Toivepostaus ehdotuksia saa laittaa tulemaan!


1 kommentti:

  1. Voisin harkitakkin, seba oli niin nättinä ;) Ja hei mä tuun mieluusti auttamaan jos hyppäät! :)

    VastaaPoista