maanantai 20. huhtikuuta 2015

Mitä tämä hiljaisuus on?

Paljon olisi asiaa ja kerrottavaa, mutta tylsäähän se on ilman materiaalia. Toisaalta mitään erikoista ei ole tapahtunut, mutta lyhyesti sanottuna, voisin kehua Sebaa yli ja ympäri, miten on vuokraajan kanssa toiminut ja viime hyppytreenit vuokraajan kanssa olivat aivan huikeat, kun heille tuntia pidin.

Seba myös tässä yksi päivä taas keksi limbota tarhasta pois. Langat ehjät, jäljet näkyi mistä on tullut ja tallikaveri sai sen pihalta kiinni laukkailemasta. HÖLMÖ! Kukaan ei oikein tiedä, miten se sieltä mönkii, mutta oliko tämä nyt jo kolmas vai neljäs kerta.

"Vielä kerran kun se mönkii tuolta ali niin on "ansainnut" tuplamäärän heinää"

"Sehän pääsisi tuosta hyppäämällä yli, ja olen monesti nähnyt kun tarhan perältä juoksee täysiä, mutta stoppaa aidan eteen"

Tällaisia kommentteja tallilta..heh..

Seballa ollut taas jälleen kevät köhää ja ollut hieman vähemmällä liikutuksella. Seuraavan kerran kun rahat pamahtaa tilille, käyn hakemassa sinfonieta, jota ajattelin kevällä ja syksyllä syöttää kuurina. Katsotaan miten se toimii, mutta kehuttu on!

Mulla olisi videokin, en vain saa sitä ladattua, kun on niin antiikkinen kone nyt käytössä, kahden edellisen hajotessa, joten laitan tähän linkin, johon pääset TÄSTÄ. Siellä siis pikkupätkä viime viikolta, jota ennen Seba oli ollut pari päivää huililla pikku köhän takia. En edes tiedä näkeekö tuota linkkiä muut kuin minä, joten infotkaa jos sitä ei näy, niin koitan saada sen vaikka puhelimen kautta tallennettua ja näkymään tänne.

Nyt on ajatukset ihan pimennossa ja muualla, kun koira lähtee sydän ultraan tällä viikolla, joten anteeksi, jos teksti on hieman sekavaa!Palaan asiaan taas, kun saan materiaalia (toivottavasti myös Seban ja vuokraajan hyppyvideota) ja kunhan ollaan koiran sydämen ultraus saatu ohi ja saadaan jotain tuloksia!

Muistatte varmaan, kun joskus kirjoittelin tänne suomenhevosruunasta, Santusta? Santtu on nyt pilvenreunalla. R.I.P

1 kommentti:

  1. Ainakin ravitalleilla tuo sinfonie on todella tykätty hengitystieongelmaisten kanssa. Tyyrishän se on, mutta apua on moni saanut :)

    VastaaPoista