tiistai 30. joulukuuta 2014

Viimeisiä viedään tänä vuonna!

IHAN ensimmäisenä sanon, että AUTO SAI LEIMAN!! johan tää kahen kuukauden odottava piina on ohi! Pääsenpä siis useammin taas tallille!


Punainen paholainen aka Honda :D

Sipsi "lainamaastoilija" supermummo 26v

Tosiaan käytiin sunnuntaina Seban vuokraajan kanssa maastossa. Itse menin Sipsi-mummolla edellä. Tarkoitus oli lähteä näyttämään reittejä, mutta lähtö venyi myöhäiseksi jai kappas kappas.. Seba oli oikeasta takajalasta polkaissut kengänkin vinoon + pari nauraa poikki. Kävelylenkkihän siitä sitten tuli, ainakin melkein. Seba oli sitä mieltä, että steppailu ja paikallaan laukkaaminen on erittäin hauskaa pienien pukkien kera, joten sinnehän se kenkä jonnekkin teille tietämättömille jäi. Onneksi huomenna saadaan uusi kenkä jalkaan.

Itseäni nauratti kamalasti kun mummokin yritti steppailla. Topakasti sanoi vain "Sipsi" niin mummo oli heti "okei joojoo mää kävelen"

 Ainiin ja vetihän se ravista kerran liinat kiinni niin, että Seban turpa oli mun selässä kiinni. Näki mummo ilmeisesti mörön jossain. (otettiin tosiaan kaksi lyhkäistä ravipätkää)

Nyt tällä viikolla liikutakin Sipsi-mummoa pari kertaa.. Huomenna tod näk hieman juoksutusta ja sunnuntaina taas maastoon!


LUKIJOILLE ERITTÄIN HYVÄÄ UUTTA VUOTTA 2015!
Muistakaa tehdä uudenvuoden lupauksia!
Palataan blogin pariin taas ensi vuonna!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti