torstai 20. marraskuuta 2014

My Day - postaus

Nyt sitten luvassa mun vapaapäivän postaus kuvina ja tekstinä, niinkuin aikaisemmin lupasin.


Herätyskello soi, eli sen piti soida klo 10, mutta vast hieman ennen 11 nousin ja herätin Riikan, joka on muuttanut luokseni kämppäkaveriksi. Sen jälkeen pari kuppia kahvia, koiran aamulenkki ja aamupalaksi banaani ja piltti.



Rauhassa laittauduin ja oli veljeä odotellessa aikaa vähän sählätä Devin kanssa! Veljeni käytti minua siis kirjoituttamassa työsopimuksen, kun itselläni auto edelleen rikki!


Näin "tyylikkäänä" lähdettiin sopimuksen kirjoitteluun

Työsopimuksen kirjoittelun jälkeen, klo 13.45, saapui tuttuni tallilta pihaan autollaan ja lähdin hänen kyydillään tallille! Kerkesin vielä ennen tallille lähtöä kahvitella veljen kanssa minun luona!


Tallilla odotti varsoja vahtiva Seba. Seba sai aikaisemmin vieruskaverikseen yhden varsan, johon tykästyi täysin, vahti varsaa ja jakoi sen kanssa heinätkin! Nyt varsa sai kaverin, mutta nyt on Seba ottanut molemmista vahdittavansa. Seban poistuessa jäikin varsat huutamaan perään..

Tässä vaiheessa puhelin ilmoitti muistin olevan täynnä, enkä saanut kuvia jostain syystä poistettua

Kävin maneesissa noin 45 min. käyntiväistöjä ja sulkuja, neljää ravipuomia ja laukka-käynti-laukka siirtymisiä, jonka jälkeen käytiin tallilaisen ja hänen hevosensa kanssa vielä noin 10 min loppukäynnit radalla.



Kotiin tullessa, hieman ennen viittä söin äkkiä hampparin ja lähdin koiran kanssa kauppareissulle, samalla koiran lenkittäen. Jälleen kerran Devi odotti hienosti 5 minuuttia pihassa :)

Nyt on suihkussa käyty, koira ruokittu ja voin odotella illan HPK - JYP peliä ja katsella illan rauhassa sitä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti