perjantai 12. syyskuuta 2014

Jarrut hukassa hyppelyitä

Tänään päästiin tosiaan hyppäämään, kun meitä päästiin auttamaan. Kiitos siitä Hannelle! Ja tietysti myös videoista iso kiitos.

Heti alkuun Seba oli huomattavasti reippaampi, mitä viime kerralla ja jo muutaman hypyn jälkeen tokaisin, että "tänään taitaa olla jarrut hukassa". Niinhän siinä kävi ja kuten videoltakin saattaa huomata, joutui usein aika lähellekkin estettä pidättämään.

Kuitenkin superkehut Seballe, joka kaikesta huolimatta oli yllättävän skarppina ja saatiin kivan teräviä hyppyjä joukkoon!

Ehkä eniten mua huvittaa se, että vaikka Seba vei 6-0, niin itse vain nauroin ja hihittelin kyydissä, mutta tarvitseeko sen aina niin vakavaa ollakkaan? Silläpä julkaisinkin videon sensuroimattomana, niin kuulette äänet. Myös Seban "lisämoottori" tai toisin sanoen "nitrojen" päräytys äänet takapuolesta kuuluvat hyvin (lue: huumoria). Hevosella ainakin oli kivaa!

Tänään saatiin myös uudet monot alle. Kyllä sitä itsekkin mielellään 70 euron kengät ostelisi parin kuukauden välein ;)

11 kommenttia:

  1. Pakko kyl kommentoida et toi kenkäys on nykyhinnoilla puoli-ilmainen. Ja kun voiskin vetää vaan 2kk välein, treenissä 7 vkoa ihan maksimi. Yleensä mennään kuudella.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se onkin se noin 2 kuukautta. Me ei ihan yhtä aktiivisesti kisata ja valmentauduta kuin te. Kyllä se ainakin täällä päässä välillä tuo kengityskin kirpasee rahapussia. Köyhälle kaikki on kallista ;)

      Poista
    2. No onhan se 70e vaikka sen 8vko välein iso summa hevosenpidossa mutta hieno juttu jos ylimmälle ei tuo summa tunnu missään kun joutuuhan hän oikein 2 viikkoa aiemmin jo omaansa kengittämään ja on niin paljon parempi kun ei tunnu rahan meno ikinä missään. Ihan ihme kommentoija taas :D ei se 70 ihan pikku raha kuitenkaan ole vaikka onkin edullinen kengitykseksi mutta iso rahahan se muuten on jos ajattelee vaikka yhden ihmisen ruokaostoksia verraten. Ihan typerää tuollaisesta asiasta tämän blogin pitäjälle nasevaa vastata antaa vain itsestä typerän mahtailevan kuvan kun toista vähättelee tuohon sävyyn! :D

      Itse ainakin olin onnellinen kun isäni maksoi vuoden ajan kengitykset kun jäin työttömäksi. Oli iso säästö vaikka VAIN 7 viikon välein oli kengitykset ja maksoi VAIN 75e/kerta. Mutta iso oli säästö vuodessa ja helpotti hevosenpitoa kun sai joka kuukausi 75e enemmän omiin ruokiin ja ikinä en tuntenut itseäni huonoksi kun kengitys väli jopa 7 viikkoa kun tallikaveri kenkää 5 viikon välein. Ikinä ei hän minulle noin lapsellisen irvailevasti sanonut ja korottanut itseään :D

      Poista
    3. tarkoititko nyt että typerää oli tuo Sinin kommentti? ja juu. Itsehän olen tällä hetkellä työtön. ja minulla ei kuin toinen vanhemmista auta hevosen kuluissa :)

      Poista
    4. "Ihan typerää tuollaisesta asiasta tämän blogin pitäjälle nasevaa vastata antaa vain itsestä typerän mahtailevan kuvan kun toista vähättelee tuohon sävyyn! :D " - tämä jäi hieman epäselväksi :) Kun oli niin putkeen kirjoitettu.. lähinnä tuo "nasevaa vastata antaa" :)

      Poista
    5. näin jälkikäteen tajusin sittenkin (terveisin vajaaälyinen) :D Kiitos anonyymi suorasta vastauksesta :)

      Poista
    6. Kirjoitetaan uusiksi :D ihan typerää tuollaisesta asiasta Hetalle nasevana vastata, antaa vain sinistä typerän mahtailevan kuvan kun hetaa vähättelee tuohon sävyyn.

      Olen huomannut että täällä sinun blogissa tietyt ihmiset kirjoittaa aina aivan kummallisesti ja pilkkaamista löytävät jokaisesta tekstistäsi. Typerää toisen blogiin aina rulla täysin turhasta itseään ylistämään kuinka itsellä on paaaaljon kalliimpaa harrastaminen. Köyhät kyykkyyn ja silleen :D

      Poista
    7. Tottakai 70e on iso summa, mutta kuka käy kengittämässä? maksaako hän verot? nimittäin täällä päin maksaa yli 100e (ja kyllä, saamme kuitin käteen.) Joten yllättävän halvalla tekee.....

      Poista
  2. Niin ja Sini.. riippuu se kengitysväli hyvin paljolti myös, miten kaviot kasvaa ja hevosen askelkin toisilla kuluttaa kenkää enemmän..

    VastaaPoista
  3. Oho no johan joku vähän ylireagoi. Mähän vaan kommentoin et kuka ylipäänsä enää nykyään tekee noin halvalla. Ja käytin voiskin sanaa ihan sen merkityksessä voisipa eikä sillä et se olisi jotenkin hyvä asia et saa olla 6vkon välein vetämässä uutta kenkää. Sori jos joku tulkitsi jotenkin väärin.

    VastaaPoista
  4. Musta se on vaa parempi, mitä halvemmalla pääsee. Toki kengityksen laadustakaan ei tingitä ja hyvä kengittäjä on. kengittänyt meillä nyt reilu 4 vuotta

    VastaaPoista