tiistai 19. elokuuta 2014

Tiistaitreenit 19.8 (video)

Vihdoin sain kuvaajan tallille! Pitkästä aikaa saatte hieman sileällä työskentelyä meiltä nähdä.

Päivän teemana oli "muistinvirkistys jumppa", eli tehtiin vähä kaikennäköisiä koulukiemuroita, kuten avoja,sulkuja, väistöjä ja muutamat lisäykset laukassa. Videossa nänkyy myös ravin kokoamista, ihan vain sillä periaatteella, että neiti oikeasti jää minun alle kevyeksi,  mutta polkee silti. Toisinsanoen tanssimaan. Tätä tehdään usein, kun kierrokset kovilla, niin saadaan kontrolli takaisin.



Joku kuitenkin pohtii, miksi gramaanit? Gramaaneistakin ollaan niin montaa mieltä. En ole niillä pakottamassa hevosta väärinpäin muotoon, vain näön vuoksi. Gramaanit ovat Seballa siksi, ettei pääse nostamaan päätää pystyyn kuin pululla, koska siellä se puree kuolaimeen, ja jotta saa edes rennoksi, kestää ikuisuus. Jos siis kunnolla haluan treenata, välttää tappelut, niin käytän gramaaneita. Mukavampaa sekä hevoselle, että minulle, kun ei tarvitse tapella. Tosin nyt on jo hyvin mennyt ilmankin gramaaneita.

1 kommentti:

  1. Laitatko joskus videoo avoista ja suluista, mua kiinnostais nähä miten seba menee niitä kun on vuokriksena samantapainen heppa ja sillä ei vielä oikee suju (:

    VastaaPoista