lauantai 30. elokuuta 2014

Ennennäkemätöntä!

Mikä niin? Meillä oli viime maanantaina kouluvalmennus. Avoja, sulkuja, väistöjä, kokoamista ja lisäämistä. Valmenuksestakin edelleen videot kamerassa, koska en löydä kameran piuhaa ja muistikortti ei koneeseen käy. Olisi niin hyvää materiaalia siellä jokaisesta yllä mainitsemastani asiasta.

MUTTA, itse asiaan. Mikä oli sitä ennennäkemätöntä? Valmenuksen jälkeen tiistaina oli hyppypäivä. Rakensin jumppasarjan ja Sebaa sai oikeasti "potkia" eteenpäin. Ajattelin sitten, että kyllä ne esteet piristää. Mutta ei!!!

Neidiltä oli valmennuksen jäljiltä veto niin pois, ettei kertakaikkiaan jaksanut!Ehkä oli myös hieman jumissa. Ei tarvittu jarruja, vaan enemmänkin oli pohkeen takana, mitä ikinä, koko 5 vuoden yhteiselon aikana ei ole tapahtunut! Nimenomaan esteillä.

Tokihan me otettiin sitten vain muutamat mielenvirkistys hypyt, saatiin paikkoja auki ja olihan se neiti sitten seuraavana päivänä oma itsensä. Alle videota hypyistä. laiskoista sellaisista.



Yritä jotenkin saada kouluvalmennuksenkin videot koneelle. Sieltä löytyy niitä toivottuja sulkuja ja avoja, joita blogiin pyydettiin nähtäväksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti